Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Total Müşteri Hizmetleri İle Plaka Değişikliği Çilesi

12 Kasım 2024 23:17

Akaryakıt konusunda hassas biriyim. Total istasyonlarını tercih ediyorum. Mobil uygulamayı da severek kullanıyor ve kampanyaları takip etmeye çalışıyorum. Arabamı satana kadar her şey güzeldi. Önce meslek önceliği dolayısıyla bir kart gönderip, %3.5 indirim vaadiyle birçok işleme tabi tutuldum. Kart kesinlikle %0.001 gibi (önemsiz kuruş) indirimi harici bir işlev görmedi. İzah ettim, kartın icadından dahi haberleri yokmuşçasına bir tavırla karşılaştım. Müşteri hizmetleri "kart" kelimesini dahi ilk kez duyuyor gibi yaptı. Eyvallah dedim, aracımı sattım ve yeni bir araç aldım. Bu aracı aldığıma Total Müşteri Hizmetlerini bir türlü inandıramıyorum. Plaka değişikliği talebiyle ne zaman arasam bir yolunu bulup beni farklı numaralara (yok İstanbul genel merkezi bir arayın, yok Ankara bilmem ne müdürlüğünün numarasını yazdırayım) yönlendirerek işlemi ertelemeyi başarıyorlar. Eski aracım üzerindeki plaka ile başka bir ile gitti. Yeni aracımda eski haklarımı yükleyip kullanmak, bu araca geçtiğimi size kanıtlamak istiyorum. Lütfen tarafıma sizi bilmem ne müdürlüğüne, bilmem nere merkezine yönlendirmek için aradım diye dönmeyin, nereye yönlendirileceksem direkt olarak ora tarafından aranmak istiyorum.

13 Kasım 2024 10:34 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

14 Kasım 2024 11:23
Oğuzhan
Oğuzhan
15 Kasım 2024 10:45
total-musteri-hizmetleri-ile-plaka-degisikligi-cilesi-1.jpg

Belirtmiş olduğunuz her tür çözüm yolu tarafımca denenmiş olup, henüz bir sonuç alınamamıştır. Günün en hareketli, çalışan birinin en yoğun olabileceği saatlerde bir arama olmuş, meşguliyetimden dolayı kaçırmışım. Ancak sonrasında yapılan görüşmelerde şöyle yaparsanız düzelir diyerek insan aklıyla dalga geçercesine üretmiş olduğunu çözüm önerilerinin tamamını yapmama rağmen çektiğim eziyet dışında bir çözüm sunulmuş değil.

Umut sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 09:44

24 Temmuz 2023 00:34
Total Müşteri Hizmetlerinin Hizmetten Uzak Olması
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 11:56
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Total İstasyonundan Aldığım Yakıtta Anormal Tüketim Ve Güven Sorunu

18 Temmuz 2025 12:20
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 13:06