Celile sonuçtan memnun değil

Total İstasyonunda Araca Mazot Yerine Benzin Koydular!

19 Şubat 2024 15:46

Aracıma yanlışlıkla benzin konuldu. G****, Alparslan Türkeş Bulvarı No:277/A, 33960 Silifke/Mersin adresinde bulunan Total istasyonunda, dizel aracıma benzin dolduruldu. Ne yazık ki 15 tatil dönüşü 10 saat Silifke'de mahsur kaldık. Sorunu çözeceklerini söylemelerine rağmen usta gelmedi ve aracımız çekici ile sanayiye taşındı. Orada bir çırak ve eşim, aracın ilgili bölümünü sökerek temizledi. Bu sırada çırak bir parçayı kırdı ve biz de yenisini temin ettik. 10 saat bekledikten sonra gece yarısı evimize dönebildik. Ne özür dilendi ne de herhangi bir destek sunuldu. Yakıt miktarını tartarak öyle yakıt koymamızı istediler. Yaklaşık 1 saat sonra yakıt gönderildi ve aracı çalıştırıp deneyebildik. Kabul edilemez bir sorumsuzlukla karşılaştık. Ayrıca sanayideki kişiler, aynı bayiden en az iki aracın bu nedenle her ay getirildiğini belirttiler. Başka bir Opet istasyonunda mazot alırken, sistemlerinin yanlış yakıt dolumuna izin verip vermediğini sorduk. Sistemlerinin kırmızı ışık yanarak ve sesli uyarı vererek hatalı dolumu engellediğini gördük. OYAK kalitesine yakışır bir şekilde kök neden analizi yaparak, benzer durumların başkalarının başına gelmesini önlemenizi rica ediyorum. Eğer fark etmeseydik ve pompayı çıkarmış olsaydık, aracımızda büyük hasarlar meydana gelebilirdi.

20 Şubat 2024 11:45 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yakıt Nedeniyle Araçta Hasar Ve Saygısız Davranış

26 Haziran 2025 12:47
yanlis-yakit-nedeniyle-aracta-hasar-ve-saygisiz-davranis-1.jpg
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 13:32
TotalEnergies İstasyonları İki Defa Yanlış Akaryakıt Dolumu
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yakıt Hesaplaması Ve Güven Kaybı

09 Nisan 2025 15:16