Total Club Telefon Numarası Değişikliği

01 Ağustos 2024 16:08

Yaklaşık 1 ay önce telefon numaramı değiştirdim. Total Club ve OYAK Platform sistemlerinden telefon numarasını güncellemesini yaptım. Ancak 1 haftadır Total Club uygulamasına giriş yapamıyorum. Yeni telefon numaram için kayıt bulunamadı yazıyor. Araç plakam da eski telefonuma kayıtlı olduğu için yeni üyelikte yapamıyorum. Hem şimdiye biriktirdiğim puanlarımı kullanamıyorum hem de şimdiye kadar aldığım yakıtları yükleyemedim. Müşteri hizmetlerinin yönlendirmelerini gereksiz kalıyor.

02 Ağustos 2024 10:37

Total Club istanyonundan numara değişikliği için talebim Başarı ile gerçek leşmiştir

01 Ağustos 2024 17:01 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

03 Ağustos 2024 09:36

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Furkan sonuçtan çok memnun

17 Kasım 2024 11:58
"Teşekkürler sorunum çözüldü."
Sertaç sonuçtan çok memnun

04 Mart 2025 13:21
"Sorunun çözüldü çok teşekkür ederim emeği geçen herkese"
Özce sonuçtan çok memnun

20 Ağustos 2025 20:20
"Şikayet var sitesinden sorunum çözülene kadar defalarca arandım çok hızlı bir şekilde dönüş sağlandı. Teşekkür ederim her şey için"
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 13:20
TotalEnergies İstasyonları Telefon Numarası Güncelleme Hatası