Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba TV'de Sürekli Arıza Sorunu

Toshiba TV'de Sürekli Arıza Sorunu
29 Kasım 2024 10:54

Marka: Toshiba 50UL2163DT 4K Smart TV'de sürekli olarak arıza sorunu yaşıyorum. En yakınlarıma alacak bir marka var, o da bu diyorum. Hatta bundan üç veya beş ay önce Ali Demir adına iki tane Toshiba TV aldırdım. Niye aldırdım derseniz, ben bu markadan memnun olduğum için bunu önerdim ama benim TV'deki problem bir türlü çözülmedi. Onun için ben bunun değişimini talep ediyorum. Lütfen ama lütfen garantisi var ve devam ediyor hala. Bunun için sizden rica ediyorum, bu TV'nin değişimini istiyorum. Lütfen rica ediyorum.

12 Aralık 2024 18:04

Ben TV de problem yaşıyorum daha iki sene oldu ben alalı tamam örnek veriyorum bir şey arızası olabilir ama bu benim sorunum bir değil belki üç veya beş oldu TV deki problem devam ediyor ben değişim istiyorum ama hala tamirci gelip baksın diyor bir değil beş defadır aynı sorunu yaşıyorum onun için değişim istiyorum

Ahmet
Ahmet
12 Aralık 2024 17:41

Şikayetimle alakalı herhangi bir dönüş olmadı ben çok ama pişmanım açıkçası TV de garanti var değişiklik talep ediyorum fakat bir türlü bir çözüm bulamadım ve sunmadılar ben bu markayı tercih ettim ama maalesef pişman oldum.

15 Şubat 2024 19:17
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba TV 16 Gündür Çözülemeyen Televizyon Arızası Ve İlgisiz Servis

18 Ekim 2025 11:51