Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

A101 Toshiba TV 65ua2363dt Sipariş Verdim

Selahattin
06 Eylül 2024 23:24

A101 Toshiba 65ua2363dt HD. Android TV nın bir alt modelini gönderdi. Bana gelen model 65ua2263dt modeliydi. Kabul etmedim geri gönderdim sonra A101 den talep açılması lazım dediler. A101 e gittim bölge sorumlusuna ilettik cevap bekliyoruz dediler. Yaklaşık 1 aydır bekliyorum.

Dün aradılar mağaza gelin dediler gittim. İade yapıp tekrar sipariş vermemiz gerekiyor dediler. İadeyi yaptık fakat stokta olmadığı için sipariş vermedik. 21 bin tl 3 taksitle karttan çekmiştim olmayan malın taksitlerini 3 ay boyunca ödemek zorunda kalacağım.

Eğer bir düzeltme yapılmazsa resmi kurumlara şikayet etmek zorunda kalacağım. İstediğim ürünü değil de başka ürün göndermekte ne oluyor. Ayrıca kargoya verilmeden önce gelen mesajda doğru ürün görünüyor kargoya yanlış ürün veriliyor. Bir an önce durumu düzeltilmesini istiyorum.

Kurtuluş
22 Eylül 2023 12:26
Gazi sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 13:44

Televizyonu Aldıktan Hemen Sonra 9.000 TL Fiyat Farkı Mağduriyeti Yaşadım

04 Kasım 2025 14:50
Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

Seçkin
17 Ekim 2023 20:11
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Toshiba Televizyonun Arızalı Çıkması Ve Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar

18 Haziran 2025 22:35