Şebnem sonuçtan memnun

Toshiba Klima Toshiba Multi Split Klima Ve Yetkili Servis Sorunu

Toshiba Klima Toshiba Multi Split Klima Ve Yetkili Servis Sorunu
10 Ağustos 2024 11:10

2023 yılı temmuz ayında İzmir Karşıyaka SB İklimlendirme firmasından bir Toshiba multi split klima satın aldık. Kurulun için O*** Teknik isimli yetkili servise yönlendirdiler. 7 temmuzda O*** Bey gelip kurulumu yaptı ve görünürde bir sorun yoktu. 3 hafta sonra klima iç ünitesinden şakır şakır su akıtmaya başladı. O*** tekniğe ilettim geleceğini söylediği tarihte bir baktım kapıda bir çocuk “O*** beyin bir aile bireyi rahatsızlandı beni gönderdi “ dedi. Çocuğun yaptığı işle ilgili en ufak bir bilgisi yoktu ve yepyeni klimanın sağına soluna kağıt tıkayarak sorunu geçici olarak çözdü. Geçici olduğunu bu yaz anladık. Çünkü klimayı yazın tekrar çalıştırmak istediğimizde yine iç üniteden şakır şakır su akıtıyordu. Yine O*** beyi aradım ve haklı olarak serzenişte bulundun. Bana “ uzatma abla cumartesi gelip bakacağız diyoruz” diye son derece kaba bir üslupla cevap verdi ve cumartesi başka bir çocuğa aratarak yine “bir aile bireyinin hastalandığını ancak pazartesi gelebileceğini” tebliğ etti. Bu yaz sıcağında parasını verip aldığınız bir ürünü kullanamıyorsunuz. Toshiba bir markaya böyle bir servis yönetimini hiç yakıştırmıyorum.

10 Ağustos 2024 12:39 (Şikayetten 1 saat sonra)

Onur sonuçtan çok memnun

30 Ağustos 2023 12:54
"Alarko müşteri hizmetleri konuyla ilgilendi. Montajda yapılan hata giderildi. Buradan çağrı merkezi temsilcisine ve Berav klima teknik servisine teşekkür ederim."
Toshiba Klima Montajı Yarım Bırakıldı
İdil sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 14:10
Yüksel sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2024 15:04
"Öncelikle dün distribütör firmanın müşteri temsilcisi arayarak ücret iadesi talebinin olumlu sonuçlandığını ve bahsi geçen iadenin tamamının son olarak gelip arızayı tespit eden ve gideren servis firması üzerinden yapılacağını bildirdi. Bu, aslında markaya olan güvenimi tazeledi ancak aynı distribütör firmanın ürettiği/ithal ettiği diğer ürünlerin de aynı kalitede olduğunu düşünüyorum. Henüz herhangi bir para iadesi almadım ancak bunun da kısa bir süre içinde tamamlanacağını umuyorum. Çok uzun olmayan bir süreçte şikayetimi sonuçlandıran firmaya ve şikayetimi dikkatle takip eden "Şikayetvar" sitesine teşekkür ederim."