Toros Mağazası Hesabıma Başka Birinin Borcunu Girmişler

28 Mayıs 2023 15:57

Son 6 aydır hiçbir şekilde alışveriş yapmadığım hiçbir ödemem olmadığı halde 25.05.2023 perşembe günü Adana Toros mağazasından 237 TL taksit ödemeniz vardır diye mesaj geldi. Aynı gün mağazaya gittim benim alışveriş yapmadığımı belirttim kasada görevli bayan bana Osse güneş gözlüğü alındığını ve taksitlendirme yapıldığını söyledi. Kimliksiz nasıl benim hesabıma yapıldığını sorduğumda isim karışıklığı olabileceği gibi saçma bir cevap verdi. Daha sonra kameralardan bakılacağını ve bana dönüş yapacağını belirtti. Numaramı aldı. Kendi numarasını verdi. Biz aramazsa siz arayın dedi. Dönüş olmayınca cuma günü öğleden sonra ben aradım mağaza dışında olduğunu ve yetkili kişiyi arayıp hemen dönüş yapacağını söyledi. Pazar günü tekrar ben aradım bayanı dönüş yapılmadığını kendi hatalarının peşine benim değil kendilerinin düşmesi ni söyledim benim hatam yok deyip suratıma telefonu kapattı. Bu müşteriye yapılan bir saygısızlıktır daha sonra müşteri hizmetlerinizi aradım telefon daki Bayana durumumu izah ettim kameraya bakılmamış demek ki bakılacak dedi. Telefonu çalışanınız suratıma kapattı. Diyorum o aranızdaki mevzu diyor hem telefonu yüzüme kapatan dan hem bu işlemi yanlış yapıp benim adıma fatura kesen çalışan dan şikayet çi olduğum için şikayet formu oluşturmak istiyorum dedim tamam tamam sizi zaten muhasebeden arayacaklar onlara söylersiniz diyor böyle bir saçmalık olamaz. Buradan rica ediyorum. Kimliksiz ve benim adıma faturayı kesen ve müşteriye nasıl davranmasını bilmeyen çalışanlardan şikayet çiyim ve bu sorunun en kısa zaman da çözülüp hesabımın tamamen kapatılmasını istiyorum. Yapmadığım bir alışverişi hesabıma aktaramazsınız

Mercan sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Hizmetlerinde Saygısız Üslup Sorunu

13 Mart 2025 12:48

Adıma Yapılmayan Alışverişten Dolayı Yanlış Borç Bildirimi

10 Mart 2025 12:33
Adıma Yapılmayan Alışverişten Dolayı Yanlış Borç Bildirimi

Toros Mağazası Telefonlara Dönüş Yapılmıyor Mağduriyet

14 Aralık 2023 14:01
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 13:55
İdil sonuçtan hiç memnun değil

İdil
14 Aralık 2023 16:14