Deniz sonuçtan memnun

Tornet Teknoloji Tornet Scooter Kart Bilgileriniz Güvende Değil!

Tornet Teknoloji Tornet Scooter Kart Bilgileriniz Güvende Değil!
13 Nisan 2024 15:08
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“Kendilerine Instagram'dan ulaşmaya ve durumu açıklamaya çalıştım ve kısa sürede halloldu. Seneler öncesinden kalan 5kuruş için ara ara ödeme çekmeye çalışıyormuş. Sorunum çözüldü fakat Şikayetvar üzerinden iletişime geçmediler kendilerine yine Instagram'dan benim ulaşmam üzerine çözüldü. Yine de sorun çözülmüştür ilgilenen arkadaşa teşekkür ederim.”

Tornet Scooter Kart Bilgilerimi Dağıtıyor.

Hayatımda birkaç defa Tornet scooter kullanmışımdır ve şükürler olsun ki ödemeyi oluşturduğum sanal kart ile yapmışım. Son bir aydır farklı zamanlarda kartımdan Tornet Scooter adı altında izinsiz para çekilmeye çalışıldığını fark ettim. Eğer bu durum tekrarlanırsa yasal yollara başvurmayı düşünüyorum. Kart bilgilerimin korunup korunmadığını ya da altyapınızdaki güvenlik zafiyetinin giderilip giderilmediğini merak ediyorum.

Deniz
Deniz