Torbalı Devlet Hastanesi Memnun Kalmadım Doktorun Davranışlarından!

25 Nisan 2024 20:15

25 Nisan 2024 tarihinde hastane doktorlarından Kadın Doğum Polikliniği doktoru *** ***'dan randevu alarak saatinde orada bulundum. Kendisi hem geç gelip hem de ilk sırada olmama rağmen içeri girdiğimde hoş olmayan bir tavırla davrandı. 'Bu ne, kapıda bir sürü hasta var, çabuk ol, hızlı ol, hemen yat' diyerek acele etmemi istedi. 'Başka hasta alacağım' dedi. Çok aceleci bir şekilde davrandı. Kendim sedyeye yatıp durumumu anlatmaya başladığımda, ultrason cihazını doğru düzgün tutmadan 'Kalk hemen, hadi hadi' diyerek hiçbir şey anlatmama izin vermedi ve hamileliğim ile ilgili bilgi bile vermedi. Davranışları çok kaba ve hoşnutsuzdu, bugüne kadar böyle bir doktorla karşılaşmadım. 'Hemen çık, diğeri gelsin' diyerek tüm moralimi bozdu. Kendisine ilaçlarımı yazıp yazamayacağımı sorduğumda yine yüksek sesle 'Hepsini yazmam, istirahat raporu gerekiyor' dedi. 'Çalışamıyorum' dediğimde ise 'Veremem' diyerek bağırdı. Gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim. Yaşını başını almış bir kişinin bu şekilde davranmasını kınıyorum. Hiç memnun kalmadım. Bir doktor insanlara aşağılayıcı bir tavırla davranmamalı, zaten hamile bir kişi için bu tür bir muamele kabul edilemez. Hamileliğim boyunca ücretsiz bile olsa bu doktorun muayenesine gitmeyeceğim.

Beykoz Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği Şikayeti

21 Haziran 2023 01:17
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Çorlu Devlet Hastanesi Kadın Doğum Doktorunun Saygısızlığı

27 Mayıs 2024 16:19

Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Hastane Randevu Sürecinde Yaşanan Sorunlar

23 Mayıs 2024 14:54