TMO Ödeme Yapmadı

9 Ağustos 2023 16:099.668

30 gün sonra ödeme denilmesine rağmen henüz arpa paramız yatmadı
Telefonu açan da yok
Hangi kuruma başvuracağız bilmiyoruz.
30 gün sonra ödeme olacak denildiği için alacaklarımıza öyle dedik. Neden hala banka ödemesi yapılmadı.
Acil yardım ve çözüm bekliyoruz.

Yorumlar(11)

Evren
30 Ekim 2023 01:19

Böyle devlet kurumumu olur kimse çiftçiyle muhatap olmuyor 30 gün içinde ödenecek dedikleri ürün bedeli 45 ci günün geçmesine rağmen halen daha ödeme yok bu millete yazık değilim bütün ödeme dengesi bozulmuş durumda herkesi sinir küpü yaptınız kime şikayet etsek aynı durum devam ediyor yanlarına kalmasın inşallah

Bayram
5 Ekim 2023 13:10

17 ağustosta buğday verdik bugün tam 49 gün oldu bankaya borcumuz vardı iki kez faiz kestiler para yetişmediği için böyle ismi olur TMO geciktirdiği günlerin faizini çiftçiye ödemeli

1 Ekim 2023 13:01

TMO vereli 42 gün oldu arıyorum açan yok bu nasıl bir iştir normalde 30 gün diyor ama tam 42 gün oldu daha ödeme yok çok mağdur olduk böyle saçmalık olamaz yani bankayı arıyorum hesap sıfır devletimiz ilgilenlemesi lazım bu konuyla ilgili lütfen kulak verin lütfen yani ben bir üretici olarak lütfen

25 Eylül 2023 13:12

Ağustos 28 inde findik verdik TMO ya bugün 25 Eylül hala ücretler ödenmedi piyasada findik 100 TL yi geçti 80 TL'den findik verdik çiftçisini düşünmeyen bir yonetim yazık ya emek var emek

23 Eylül 2023 19:13

15/08 tarihinde arpa verdim hala ödeme yok bende karşı tarafa ödemem var haksız duruma düştük TMO 39 gün taahhüdünde bulundu bende karşı tarafa taahhüt ettim şimdi zor durumdayız bunu. Duyan yok mu

22 Ağustos 2023 00:30

Ödeme sorgulama da kayıt bulunamadı diyor bilgisi olan var mı

17 Ağustos 2023 12:45

Maalesef aynı sorun ben aradım 1 hafta gecikmeli yatacak diyor lakin tarım kredide borç faize düştü bunu kim karşılayacak

16 Ağustos 2023 19:16

Son durumunuz nedir?

TMO Ödeme Sorunu

30 gün sonra ödeme denilmesine rağmen henüz buğda paramız yatmadı Hangi kuruma başvuracağız bilmiyoruz. 30 gün sonra öde...

TMO Uyuma Artık

30 gün sonra ödeme denilmesine rağmen henüz buğday paramız yatmadı Telefonu açan da yok Hangi kuruma başvuracağız bilmiy...

TMO Arpa Parasını Zamanında Ödemedi

23 Ağustos 2023 11:553.254

21.07.2023 tarihinde teslim aldıkları ve 30 gün içerisinde parası ödenecek denen arpanın parası 33 gün olmasına rağmen h...

1 Destek

Toprak Mahsulleri Ofisi | TMO Köpüren Ayçiçeği Yağı

Toprak MahsulleriOfisi | TMO Köpüren Ayçiçeği Yağı

Zeynep
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Krokan Eskimiş Ürünleri Yeni İle Karıştırıp Paketlemek

Toprak MahsulleriOfisi (TMO) Krokan Eskimiş Ürünleri Yeni İle Karıştırıp Paketlemek

Bahri
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Fındık Yağının Hali