Hasan sonuçtan çok memnun

Top Eleven Reklam İzleyemiyorum Yardımcı Olun

19 Ekim 2023 18:40

Reklam videoları izleyemiyorum. Telefon değiştirdim reklam gelmiyor yardımcı olun lütfen ve öteki telefondan silmiştim ama halen gelmiyor arkadaşlara baktım onlara reklam geliyor. Anlamadım ve günlük giriyorum ve izleyemiyorum. Bana yardım edin teşekkürler

28 Kasım 2023 19:52

Top eleven reklam izlemek istiyorum ama izlemek istiyorum ama izleyemiyorum bana yardım edin arkadaşlarım izliyor ama ben izlemiyorum lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim ve arkadaşlarım izliyor onlarda böyle bir sıkıntı yokmuş sorunu çözerseniz sevinirim

28 Kasım 2023 19:46

Topeleven reklam izleyemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ve hiçbir şekilde reklam gelmiyor yardım edin bu oyunu uzun zamandır oynuyorum ve bırakmak istemiyorum ve arkadaşlarımda oynuyorlar onlarda böyle sıkıntı yok yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

09 Kasım 2023 19:40

Reklam izleyemiyorum arkadaşlarım izliyor ama ben izleyemiyorum ne yapmam gerekiyor bana ne yapacağımı söylerseniz sevinirim ve Herhangi başka sorun yok top eleven uzun zamandan sonra böyle sıkıntı yaşanmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

King.com Reklam Çıkıyor Yardımcı Olur Musunuz

İbrahim