Burak sonuçtan hiç memnun değil

Toolstoy Karşıyaka Şubesi Çalışan Çocuklara Hakaret Ediyor

27 Ağustos 2024 19:08

Tuna mah. 1690 sk. No: 37, 35600 Karşıyaka, İzmir'de bulunan toolstoy Karşıyaka şubesinde kendini mağaza müdürü olarak tanıtan a*** adlı çalışan, oyuncaklarla oynayan 4 yaşındaki oğlumu azarlama cüretinde bulunmuştur. Oğluma baktığım oyuncakları aldım, agresif tavırlarla insanları rencide edip çocuklara sevgiden yoksun olan bu kişinin çocuklar için açılan oyuncak mağazalarında çalışıp bir de onlara hakaret etmesi kabul edilebilir bir durum değildir.

Her zaman buradan alışveriş yapan biri olarak orada bu şekilde çocuk düşmanı kişileri görmek istemiyorum. Mağaza müdürü diye tanıtan bu kişi normal bir çalışandır ve görevini kötüye kullanarak yalan söylemektedir. Toolstoy firmasına zarar vermektedir. Bu kişinin ilk şikayet edilişi değildir. Herkes bu kişiden şikayetçidir.

Agresif tavırlarla çocukları azarlayarak zorla ürün satmaya çalışan bu kişinin firmayı lekelememesi adına gereğinin yapılmasını, bu mağazadan ve mümkünse firmadan uzaklaştırılmasını istiyorum. Aksi takdirde oradan alışveriş yapmayacağım. Adını bu şekilde vermiştir. Oradaki çalışan a***.

Burak
14 Kasım 2024 13:09

Mağaza müdürü olarak kendini tanıtan kişinin adlı a y ç a Tolstoy Karşıyaka şubesinde halen tüm şikayetlere rağmen çalışmaktadır

Toyzz Shop Oyuncak Mağazasında Çalışanların Saygısız Tavırları

Şükriye
28 Mart 22:53
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Toolstoy.com En Ucuz Oyunu

08 Şubat 2024 18:01