Serdar sonuçtan çok memnun

TommaTech Karavanım İçin Aldığım CW Enerji Ürünlerinde Sürekli Sorun Yaşıyorum!

30 Mayıs 2024 11:01
Serdar'ın Teşekkür Mesajı
“Havva Hanım tarafıma ulaşarak süreci pozitif bir yaklaşımla yönetti ve sorunları çözdü. Teşekkür ederim.”

CW Enerji Tommatech Marka Akıllı İnvertör ve Lifepo4 Akü Sorunu
Karavanım için CW Enerji'nin ürünü olan Tommatech marka akü, akıllı invertör ve güneş paneli setini bayii aracılığıyla garantili şekilde satın aldım. Lityum akü geldiğinden bu yana açma kapama tuşunun işlevsizliği nedeniyle kapanmıyor. Kapansa dahi kendiliğinden açılıyor. Akü durduğu yerde hızlı şekilde enerjisini tüketiyor. Bunun haricinde akıllı invertör üzerinde hiçbir yük yokken bile 10 dakika içerisinde hata kodu göstermeden, kendiliğinden kapanıyor ve sonrasında açılmıyor. Konuyla ilgili çağrı merkezine birden fazla kez kayıt oluşturmama, ürünleri aldığım bayiye durumu bildirmeme rağmen teknik servis benimle iletişime dahi geçmedi. Yaz sezonu nedeniyle yeni invertör almak durumunda kaldım ve yaşadığım mağduriyeti Hakem Heyeti'ne bildirdim. Bir daha bu markadan ürün almayı düşünmüyorum.

30 Mayıs 2024 11:33 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Merhaba, cw Enerji Müşteri İlişkileri Yöneticisi Havva Tongul, Size yardımcı olmak ve çözüm sunmak için +90 549 800 93 42 numaralı numaradan bizlere ulaşmanızı rica ediyorum,

30 Mayıs 2024 11:46

Firmadan H** Hanım benimle iletişime geçerek yaşadığım sorunla ilgili destek olacağını iletti. Gelişmeleri buradan paylaşacağım.

25 Temmuz 2024 16:43

Cw Enerji, ürünlerimi talep ederek incelemeye aldı. İnverter'de sorun olmadığı tespit edildi. Akü kontrolü ile süreç devam etmekte.

07 Ekim 2024 14:42

Tommatech Marka İnverter Şarj Sorunu

16 Ekim 2023 19:57

Tommatech Akıllı İnverter 04 Hatası

18 Temmuz 2024 22:42
Aziz sonuçtan çok memnun

Batarya Uyumsuzluğu Ve Çözüm Beklentisi

29 Kasım 2024 22:47
"Merhabalar şikayet üzerine Cw enerjiden Ö*** bey hızla bana ulaştı ve silindirik hücre bataryanın teminini sağladı. Sorunumuz çözüldü teşekkürler"
Batarya Uyumsuzluğu Ve Çözüm Beklentisi