Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Toluna Çok İlgisiz

20 Aralık 2023 16:54

Toluna şirketinden gelen anketleri doldurdum ve ilk ödülümü aldım, kullandım. İkinci ödülde genel şikayette olduğu gibi ödülü sebepsiz yere vermediler. Bunun üzerine hesabıma erişimi engellediler. Yersiz yere başvuruma aynı yanıtı göndererek beni oyaladılar. İptal başvurumu bile dikkate almadılar. Firma yalan söyleyerek ve emeklerinizden faydalanarak zamanınızı boşa harcatıyor.

Firma, kurumsal görünümlü fakat emeğinizi boşa harcayacağınız bir şirket; beni mağdur ettiler. Onlarca başvuruma geri dönüş yapmadılar. Tüm yazışmalarımı da paylaşacağım ki başkaları aynı mağduriyeti yaşamasın.

22 Aralık 2023 09:16

Şikayetimin peşinden mailime uygunsuz yalan beyan nedeniyle hesabımın erişime kapandığını bildiren mesaj geldi. Tamamen 2. Ödülü vermemek için bahane hatta puanlarımın da silindiğini yazmışlar. 1 saat önce de ödülümü tanımlayamadıklarını ve puanlarımın geri yükleneceğini mail ile bildirmişlerdi. Tutarsızlık var. 2 neden var ya ödülü vermemek için bahane üretiyorlar. Ya da ilk ödülü bir defa verip 2. De vermeden anket dolduranların sırtından ödül vermeden puanları silerek haksız kazanç sağlıyorlar.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
14 Temmuz 2023 11:54

Toluna Hesabım Kapatıldı Puanlarım Ve IKEA Çeklerim Verilmedi

Husna
27 Eylül 2025 16:03
Hasret sonuçtan memnun

Hasret
26 Mart 2023 17:24
"Hesabım bloke edilmişti ;mümkün olduğunca eksiksiz ve doğru bilgi vermeme rağmen Şikayetvar a ilettikten sonra bloke kaldırıldı puanlarımda hesabıma tanımlandı çok teşekkür ederim böyle bir sorunla bir daha karşılaşmamayı umuyorum."
Toluna Hesabımın Bloke Edilmesi
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
10 Temmuz 2024 21:22