TOKİ Kayabaşı 27. Bölge 1. Kısım 5 Senedir Yaşattığınız Mağduriyet.

Yavuz
28 Şubat 2024 12:29

TOKİ kayabaşı 27. Bölge 1. Kısım da inşaatlar 6 aydır durmuş vaziyette. Çağrı merkezinin verdiği bilgi '' Sözleşme yapıldıktan sonra 36 ay içinde teslim edilecek durup durmaması bizi ilgilendirmezmiş '' ve CİMER ®'den çevre şehircilik Bakanlığına yaptığım şikayet doğrultusunda herhangi bir açıklayıcı bilgilendirme yapılmadan bilgi verme mecburiyeti hissederek açıklanınca öğrenirsiniz şeklinde geri dönüş yapılmıştır. 2019 tarihinden beri bekliyoruz ve 36 ay daha beklememiz gerektiği bilgisi aktarılıyor. Ödemelerimiz başladı ve zam bile yansıtıldı. Hem kira hem taksit siz bu insanların nasıl geçindiğinden haberiniz var mı. Bu kadar mağduriyet insanların hakkına girmektir. İstendiği zaman hemen yapılan inşaatlar varken, biz 5 senedir neyi neden ve daha ne kadar bekleyeceğiz.

profile profile

Burhan
Burhan

Abi aynı şekilde aramadığım kimse kalmadı kahramanlar inşaat proje bitti yapmıyoruz diyor TOKİ inşaat devam ediyor diyor aynı firma 2 etap çalışmaları devam ediyor rabbim bizlere kolaylık versin

Zehra
Zehra

Yavuz bey merhaba, biz TOKİ mağdurlarının sesini duyurmak için araştırma yapan özel bir şirketiz. Size nasıl ulaşabiliriz?

TOKİ Kayabaşı 27. Bolge 1. Kısım Şikayet

Erkan
05 Nisan 2024 14:32
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ 50 Bin Sosyal Konut Kayabaşı 26. Bölge Sorunları!

Serkan
05 Ekim 2023 11:08