TOKİ Adana Yunus Fırat Emlak Devir Ettikleri Evi Teslim Etmiyor

28 Ağustos 2023 10:4720.724

Adana Fırat emlak tarafından Adana Buruk TOKİ konutlarında hak sahipleri oldukları evi devir aldım. Fakat anahtar teslim günü anahtarı teslim almak için lazım olan sözleşmeyi vermediler. Şu anda paramı da alamıyorum. Avukatımla beraber tüketici hukukuna dayalı dava açtık. Y** F** ve E** Y** Adana da bir çok insanı bu şekilde mağdur etmeye devam ediyor.

1 Kasım 2023 22:01

Aynı kişiler tarafından mağduriyet yaşayan kişiler lütfen bizimle irtibata geçsinler. Benim tüketici hukuku davam sürmektedir. Fakat ekstra toplu bir şekilde savcılığa suç duyurusunda bulunursak daha etkili olur.

Yorumlar(11)

9 Ocak 2024 15:08

Teşekkürler Barış Bey. Bu şahıslar değildi konuştuğumuz. Anlaşmıştık biz de ama, içim rahat değildi. Sizin şikayeti görünce de vazgeçtim zaten. Araştırınca bankadan borcu üzerine alıp sözleşme yapılınca sıkıntı olmuyormuş. Ama noter üzerinden yapılan sözleşmelerde büyük risk varmış.

7 Ocak 2024 00:20

Merhaba Barış bey, başınızdan ne geçti tam olarak. Ben de şimdi bir TOKİ evi için anlaştım. 12 ay sonra bankadan borcu üstüme alabiliyormuşum. 12 ay içinde noterde sözleşme yapılacak. Acaba sizinde mi böyle bir şeydi.

8 Ekim 2023 22:45

Tapuyu üzerinize almış mıydınız devir aldım derken tam olarak ne demek istediniz acaba?

8 Ekim 2023 21:36

Merhaba bizde aynı mağduriyeti yaşıyoruz sizin aldığınız konut hangi blok ve kaçıncı kat acaba? Aynı konut üzerinden mi hepimize işlem yapıldı?

Deniz
Deniz
9 Eylül 2023 10:43

Avukatınızın adını bana mail atarsanız bende aynı avukat bu kişiler hakkında şikayette bulunacağım. [email protected]

TOKİ Konutlarının Teslimatında Yaşanan Gecikme Mağduriyeti

Selma
Selma
9 Ağustos 2024 23:0810.556

TOKİ konutlarının bittiğine rağmen hâlâ anahtar teslim yapılmadı. Evler gösteriliyor ama evler verilmiyor. İnsanları mağ...

TOKİ Anahtar Teslimi Gecikti, Hem Kira Hem Taksit Ödemek Zorunda Kaldım

Burak
Burak
22 Temmuz 2025 01:146.456

TOKİ sözleşmesinden sonra taksit ödemeye başlanması fakat TOKİ'nin anahtar teslimi yapılmaması durumundan mağdurum. Zate...

TOKİ Daire Tesliminde Sürekli Gecikme Ve Maddi Mağduriyet

14 Eylül 2025 18:189.076

F**** S********** adına TOKİ Eyyübiye Batıkent 4. Etap B01 Blok No: 9’daki dairemizin teslimiyle ilgili ciddi mağduriyet...

Öne ÇıkanKonular

TOKİ Kategorileri