Doğalgaz Faturasında Haksızlık Ve İlgisizlik

26 Aralık 2024 00:00

Adana Sarıçam Buruk TOKİ 2. Etap 3
Bölgede yaşayan normal ama. Normal. Muamele görmeyen haksızlık yapıldığını savunduğum için kaile alınmayan bir vatandaşım. Evde olmadığım halde petekleri 2-3 de çalıştırdığım Halde doğalgaz faturası 4650₺ geldi ve bunu bina yönetimine ilettiğimde resmen dalga geçtiler. Yani olay şu. Kalemim ne yazarsa sen ona göre yaşayacaksın. Kimsenin mi umurunda değil itirazlarımız. Hak arayışımız. Yazık. Günah
Sayaçta sorun. Vardır endeks. Okunmasında sorun vardır. Diyorum ama adam yerine bile koymuyorlar. Orada müdür M**** bey var sağ olsun gidin CİMER'e mi yazıyorsunuz nereye yazarsanız yazın diyor. Yazık bu vatandaşı bu kadar mağdur etmek kimsenin hakkı değil. Eğer bir yetkili varsa lütfen bir el atsın konuya doğalgaz şirketini bile aradık hata varsa bakılsın diyorlar ama. M**** bey koltuğundan kalkıp zahmet etmek yerine bizi kapı dışarı ediyor. Yetkili varsa eğer bizde insan isek bir bakın derdimiz var mı sesimizi çıkarmaya çalışıyoruz

Emre
Emre

Selin hanım bir gelişme var mı olayı gerçekliğe kavuşturabildiniz mi bizlerde aynı sıkıntıyla karşı karşıyayız ne bela imiş bu TOKİ'ler ya

Selin

Merhaba. Sayaçlarımız bozukmuş Değişim yapıldı geçen hafta ama gelen faturalara maalesef bir şey yapılmadı yeni sayaçlarda durum ne olacak bilemiyoruz.

Mücahit
Mücahit

O fatura çok fazla gerçekten, farklı bir durum var bence... 2. Etap 2. Bölgedeyim, sürekli yüksek ayarda yakıyoruz. Şort-tişörtleyim sürekli o kadar diyeyim, bu ay faturamız 2300 TL geldi... Sizin kullanımızda böyle fatura mümkün değil, farklı bir şey var

Selin

Bende anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta ısrarcılar şebeke olmuşlar mübarek hepsi birbirini savunuyor ama avukata vereceğim

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Adana TOKİ Sarıçam Düzensiz Yönetim

Enes
21 Ağustos 2023 17:31
Yüreğir sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Merkezi Doğalgaz Sistemlerinin Arızası

Yüreğir