Bursa TOKİ İlk İş Yerim 14 Aydır Paramız İçeride, İadesini İstiyorum

Şahin
26 Aralık 2023 13:52

Bursa TOKİ ilk iş yerim projesi için 13-14 ay önce 2.000 TL başvuru ücreti ödedik. Ortada ne kura var ne proje ne de telefonlarına ulaşabildiğimiz bir kurum. Bu enflasyon ortamında herkesten 2.000 TL başvuru ücreti alıp 13-14 ay boyunca hiçbir gelişme dahi olmaması muhatap bulamayışımız gerçekten çok acı. Başvuru iademi gerçekleştirmek istiyorum, ilgili arkadaş ulaşırsa sevinirim.

profile profile profile
Şahin
01 Haziran 2024 14:11

Hiçbir şekilde bir dönüş olmadı!

Yorumlar (6)

Mukaddes

Bende ilk iş yerime yazıldım iki buçuk yıl oldu hiçbir gelişme yok. Rica ediyoruz artık sonuçlansın

Suleyman

Son aldığım yazılı bilgi şöyle: Bursa İlk iş yerim Projesinde, çalışma alanı ile ilgili olumsuz kurum görüşlerinden dolayı değiştiği için süreç uzamıştır. Kestel İlçesinde belirlenen alanda planlama ve projelendirme çalışmaları devam etmektedir. Henüz kura çekilmemiştir. Beklemede kalınması gerekmektedir. Bilgilerinize sunulur.

Köşe

Çok haklısınız

Orhan

Herhangi bir gelişme oldu mu şahin bey, aynı dert bende de var

Aynı şikayette bende bulunuyorum ve beyefendiyi destekliyorum. Bende Bursa Yıldırım İlk iş yerime başvurdum 2000 TL yatırdık. Türkiye de sadece 4 5 ilde kura çekimi yaptılar seçim kazanıldı ve kuralar durdu. 2022 de başvurduk yıl oldu 2024 kaç kişinin parasını alıp kullanıyor insanların parasını kura çekmek zor bir şey değil. Çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz uzun olan süreç kuradan sonra olan süreçtir. Çıkmayacak olan kişiler en azından paralarını geri alır kullanır bizim paralarımızla arka planda ne tür işler yapıldığı belli değil. Süreçle ilgili çalışma yapıyoruz diyorlar neyin çalışması alt tarafı kura çekeceksin çalışmalar kuradan sonra oluyor yer belirleniyor proje çıkartılıyor anlaşmalar yapılıp sözleşmeler imzalanıyor 2020 yılının TOKİ sözleşmelerini daha yeni yaptı TOKİ 3.5 yıl aradan sonra güya 2 yılda teslim ediliyor deniliyordu. TOKİ den birçok insan müzdariptir. Yetkililer ilgilensin lütfen

Ercan

Bence 2000 TL'nin derdine düştüysen, para iadeni alır mısın Mehmet bey? Yahu devlet işlerini bilip bilmeden yorum yapmanız yok mu? Beni benden alıyor

Köşe
20 Ağustos 2024 09:38
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Başvuru Ücreti İadesi Ve Bilgilendirme Eksikliği

Batuhan