Ahmed sonuçtan hiç memnun değil

Tokatyaprak.dukkani (Instagram) Hijyenik Olmayan Ürün Ve Cayma Hakkımı Kullanamamam

22 Haziran 2023 23:09

Instagram'dan tokatyaprak. Dükkanı kullanıcısından 1kg tereyağ, 3 lük bidon asma yaprağı, yoğurtlu tarhana, ve katı üzüm pekmezi siparişi verip 655 TL ödeme yaptım. Ürünler sarı bir poşette geldi katı pekmez plastik poşette sıvı pekmez çıktı, tereyağ krem gibi olmuş strafor ya da bir buz önlemi yoktu poşete konmuştu. Tencerede kaynatıp sade yağa çevireyim dedim bunun hakiki tereyağ olmadığını anladım. Tarhana sarı bir poşete bağlanmış poşeti açınca şeffaf poşetin ağzı açıktı. Asma yaprağının kapağını açar açmaz kötü bir koku sardı dedim sıcaktan herhalde dedim ama yaprakları poşetlere koyuyordum buzluğa atayım diye içinde tırtılın siyahı bir böcek ölüsü gördüm ve kokunun sebebini anladım. Satıcı fatura da kesmemiş ayrıca. Onu da ayrı şikayet edeceğim. Satıcıya belirttim rahatsızlığımı ayrıntılarıyla. Bana tereyağ eriyebilir 3-5 gün kargodaydı, pekmez üretim aşamasında katı olur görsel deki o aşama dedi. Asma yaprağı içinde o böcekli kısmı atın sadece attığınız kısım kadar iade yapabiliriz dedi. Siz şeklini beğenmeyip iade etmek istiyorsunuz diye çıkıştı bir de. Bu iş ahlakından yoksun ve iademi yapmayan satıcıların kimseyi bu duruma düşürmesini istemediğim için elimden geleni yapacağım.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Tereyağı İadesinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

17 Nisan 2025 22:41
Tereyağı İadesinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

18 Temmuz 2023 00:50
Koy_mahsulleri (Instagram) Alakasızlık Yanlış Ürün

Elazig.koysepeti Köy Tereyağı Şikayeti

14 Aralık 2024 15:21
Elazig.koysepeti Köy Tereyağı Şikayeti
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

@ugurbey_peynircilik Ürünler Rastgele Bir Kutuya Atılmış, Hiçbir Önlem Alınmadan Gönderilmiş!

14 Ekim 2025 23:10