Zehra sonuçtan çok memnun

Togo Ayakkabıcılık İnternet Sitesi Sorunu

Togo Ayakkabıcılık İnternet Sitesi Sorunu
05 Eylül 2024 14:39
Zehra'nın Teşekkür Mesajı
“Kurumsal kimliği ile dönüş sağlayan Ali beye çok teşekkür ederim”

Togo Ayakkabıcılık internet sitesinden bir ürün aldım, 10 gündür ne kendilerine ulaşabildim ne de yazdığım maillere cevap alabildim. Zorla, yalvara yakara attığım maillere dönüş sağladılar. Sıla isimli çalışanları bana, 'Yeni ürün seçin, gecikmeden dolayı indirim yapalım,' dediler. Ürün seçtim, bu sefer WhatsApp numarası ile iletişime geçtim. 'Stok bakıp onu yollayayım,' dediler. 2 gün yine bekledim, kimse bana dönmedi. Ne stok çalışanları var ne müşteri temsilcisi çalışanları var; orada bir kişi keyfi isterse size cevap veriyor. Benim size önerim, bu firmadan internetten alışveriş yapmamanız olur. Kişiler paranızı 15 gün kullanıp sizi boş yere bekletiyorlar. İade istedik ama ondan da şüphem var. İlgili bu mesajda Tüketici Mahkemesi'ne başvuru için delil olarak kalsın eğer param gelmezse...

Zehra
09 Eylül 2024 23:52

Firmanın sorumlusu Ali beye nazik geri dönüşü, kurumsal üslubu için teşekkür ederim. Çözüm odaklı yaklaşımı ile geri dönüş sağladı

Zehra
09 Eylül 2024 23:53

Kurumsal kimliği ile dönüş sağlayan Ali beye çok teşekkür ederim

Togo Mağazasından Hatalı Ve Geciken Ayakkabı Teslimatı, İade Sürecinde Belirsizlik

02 Haziran 20:55
togo-magazasindan-hatali-ve-geciken-ayakkabi-teslimati-iade-surecinde-belirsizlik-1.jpg

Ayakkabı Ücretimin İadesi İki Aydır Yapılmadı

Nizamettin
19 Haziran 19:47
Mustafa sonuçtan çok memnun

02 Eylül 2024 19:35
"Togo ayakkabıcılık ücretimi iade etti teşekkürler şikayet vara ve togoya"
Arzu sonuçtan memnun değil

21 Nisan 15:29