Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Togg Servisi Direksiyon Titremesi Sorununu 1 Yıldır Gideremedi

Togg Servisi Direksiyon Titremesi Sorununu 1 Yıldır Gideremedi
Bulut
30 Temmuz 2024 16:44

Togg T10X modelini 1 yıldır kullanıyorum. Aldığım günden beri 120 km ve üstü hızlarda direksiyon titriyor, cam tuşları düzgün çalışmıyor. Sorunlar için 6-7 kez servise gittim ama sorunu gideremediler. Her defasında balans yapıp veriyorlar. Son olarak 26/07/2024 tarihinde servise gittim, direksiyon titremesi şikayetimi bildirdim ama yapamadılar şu an araba daha kötü oldu, servise ulaşmak, bilgi almak imkansız, telefonlara bakmıyorlar, muhatap bulamıyorsunuz. Togg un satış sonrası hizmetleri kötü. Mağdur ediyorlar. Şikayetçiyim.

02 Ağustos 2024 14:51 (Şikayetten 2 gün sonra)
Bulut
08 Ağustos 2024 09:17

Trumore uygulamasından defalarca talep oluşturdum kimse ilgilenmiyor, çözüm sunmuyor, verdiğiniz cevap bile şablon.

Merhaba Aynı problemi bugün ben yaşadım araç 125 km hız üstü direksiyonda titreme yapıyor. Sorununuz çözüldü mü?

Hasan

Aynı arıza bende de var 10 kere belki gitti geldi, çözemediler. Biz de dışarıda balans yaptık ondan dolayı garantiden jantı da değiştirmeyiz dediler. Olabilecek en kötü deneyimi yaşatıyorlar. Kaç aydır çevre yolunda her gün titreye titreye gidiyorum.

Murat sonuçtan çok memnun

Togg T10X Sorunları Ve Hep Sorun

Murat
30 Mart 2024 13:05
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
11 Ağustos 15:09
Sıfır Kilometre Togg T10X'te Güvenlik Ve Teslimat Sorunları

Togg Çözülemeyen Şiddetli Direksiyon Titremesi!

Hasan
14 Ağustos 2024 09:55