Togg Servis Hizmeti Kötü

Oğuzhan
08 Mayıs 2024 17:12

Küçük bir kaza sonucu ön tamponda minimal onarım gerektiren bir hasar oluştu. Ancak yedi mavi servisi onarımı reddetti. 'kaskosu var, sorun olmaz' diye düşündüm ama kaza bildirimi ile aracın tamir edilmesi arasındaki süre 40 günü aştı. Araç günlerce serviste kaldı, birkaç kez alıp tekrar bıraktık. Kırklareli'den İstanbul'a defalarca gidip geldim, bekledim. Ancak, gelmişken çözülmesini istediğim sorunlara hiç bakılmamış, kontrol edilmemiş. Yazılım güncellemesi ve anahtar algılama sorunu gibi konular dikkate alınmamış. Gerçekten zor bir süreçti, kimseye yaşatılmasını istemem.

Şu anda aracım bazen anahtarları algılamıyor. Bu yüzden aracın kapısını açamıyorum veya açıp içeri girdiğimde 'anahtar algılanamadı' uyarısı alıyorum. Bu sebeple defalarca yolda kaldım ve zaman kaybettim. Müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zor, yedimavi servisine ise neredeyse imkansız.
Oradayken diğer müşterilerin 'defalarca aradık, telefonu açmazsanız randevu nasıl alacağız' şeklindeki yakınmalarına tanık oldum ve ben de aynı durumu yaşadım. Sonunda yedimavi servisine sorunumu anlatabildim. 'araç anahtarları görmüyor' dedim. 'immobilizer hatası, yazılım güncellenmesi gerek, çok yoğunuz, Atatürk Havalimanı'ndan randevu alabilirsiniz' cevabını aldım.
Ancak Atatürk havalimanına ulaşamadım, Trumore üzerinden bildirimde bulundum, ertesi gün geri dönüş yaptılar ve aracı bir gün bırakmam gerektiğini söylediler. Şehir dışından gelecek bir kişiye 'aracını getir, bırak, git, ertesi gün gel' demek makul değil.
Bu sürece katlanacak zamanım olmadığı için aracı bu şekilde kullanmaya devam ediyorum ve yolda kalmamayı umuyorum. Yerli markamızı çok seviyor ve destekliyoruz, bu başka bir mesele. Ancak bu muameleyi hangi sevgiye, mantığa, çözüme, planlamaya veya anlayışa sığdırabileceğimizi siz değerli okurların vicdanına bırakıyorum.
Araba nasıl? Mükemmel...
Servis hizmeti nasıl? Kabullenilemez...

profile profile profile

Ali

Merhaba hocam, anahtarın algılanmaması sorununu ben de yaşıyordum. Anahtarın pilini değiştirince düzeldi. Servis ile alakalı sorunlarınız içinse Allah sabır versin :)

Halil sonucu yetersiz buldu

Togg T10X Deneyiminde Bitmeyen Sorunlar Ve Mağduriyet

Halil
18 Ekim 2024 00:05
Meriç sonuçtan hiç memnun değil

Togg Araç Servis Ve Müşteri İlişkileri Sorunları

Meriç