07 Kasım 2024 13:11

Aracım Atatürk Havalimanı servisinde işlem gördükten sonra bu halde bana teslim edilmeye çalışıldı. Kabul etmeyince aracı yıkamadan, çamurlu halde alelade bir pasta cila yapılmış. Bu arada, bu kılcal çizikler arabanın her yerinde var, sanki biri inşaat çuvalını almış da arabanın her yerine bilerek sürmüş gibi.
2 defa işlemin tekrarlanmasını talep ettim ama yine doğru dürüst bir işlem ortaya çıkmadı. Ben de aracımı aldım ve gittim. Mesela, ön sağ tekerleğin oradaki parçada çizik var, muhtemelen söküldü ve yere koyuldu. Onun yanındaki tekerleğin çevresindeki plastik parça çıkık halde gelmişti, kontrol ederken yerine taktım.

Benden hariç başka araçların da aracı teslim almaya gittiğimde benden daha ciddi şekilde çizildiklerini gördüm. O ara fotoğraflarını çekmek aklıma gelmedi.

Bazı insanlar haklarını arayamıyorlar. Profilinde 'vur ensesine al ekmeğini' insanlarda çok memleketimizde. Belki özgüveni yüksek insanlar bunları paylaşırsa bu duruma bir son verilebilir.

Ek olarak;
ikame araç verileceğini söylüyorlar ama anormal bir şey olmadıkça ikame araç verilmiyor. Tam 10 iş günü + 48 saatlik süre bittiğinde araçtaki taleplerimiz yapılmasa bile aracı teslim almak için çağırıyorlar.

Devlet kurumunda çalıştıklarını düşünüyorlar. Muhtemelen rahatlıkları bundan olsa gerek.

profile profile profile
14 Kasım 2024 09:38 (Şikayetten 6 gün sonra)
02 Aralık 2024 13:32

Trumore üzerinden 2 defa şikayet oluşturdum sizi arayacağız diyerek konu kapatıldı. Bu nedenle buraya yazdım. Aracı almak isteyenlere servis deneyimimi anlattığımda ben bunlarla uğraşamam diyorlar almaktan vazgeçen 2-3 tane arkadaşım oldu. Aracı almaya gittiğimde her yerini çizik içindeydi ve söylediğim sorunlardan birinin giderilmediğini gördüm (kronik sorun değil) servisteki arkadaşa böyle hizmet olmaz insanları soğutuyorsunuz dediğimde birileri gider başkaları gelir dedi. Togg müşterisine gerçekten böyle mi bakıyor?

Tekin
Tekin

İnsanımız

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Togg 57 Günlük Servis Çilesi Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Şahin