Oktay sonuçtan çok memnun

Togg Aracımın Yağmurda Kullanılamaz Hale Gelmesi

07 Kasım 2024 12:49
Oktay'ın Teşekkür Mesajı
“Aracım uzun süren bir servis süresinin sonunda Adana teknik servisine çağrıldım, aracım 1 gün süreyle orada kaldı lastik sorunu çözüldü ve güncelleme yapıldı, teşekkürler.”

Togg aracımın yağmurda kullanılamaz hale gelmesi saçmalığı. 15 aylık aracımı, sol arka lastik basınç sensörü arızalı olduğu için servise götürdüm. Servis, sensöre su geçtiğini ve bu durumun garanti kapsamı dışında olduğunu belirterek ücretli bir şekilde sensörün değiştirileceğini söylediler. Aracın lastik sensörünün su geçirmesi ile kullanıcının ne tür bir kabahati olabilir? Bu araç yağmurda kullanılamayan bir araç mı? Açıklama bekliyorum.

profile profile profile
08 Kasım 2024 09:21 (Şikayetten 20 saat sonra)
05 Aralık 2024 08:35

Yorumlar (29)

Ayhan
Ayhan

Bende sorun çıkarınca kızıyorum. Ama ucuza konforu ucuza binince kızgınlığım geçiyor. Bu Ayrıca yabancı arabalarda ne sorunlar çıkıyor.

Dkfk
Dkfk

😂😂😂

Ahmet

Ne saçma yorumlar, olsunmuş her markada arıza olabilirmiş, yok 100 bin daha veriver ne olacakmış, şaka mısınız ya, adam bu araca para vermiş ve arızalanmış, ki bu aracın bir çok parçası dökülmeye başladı, sinyal kolları, gaz pedalı, bataryalar, daha çıkalı 1,5 sene oldu bu arabanın nasıl arızalanır diyeceğinize araç sahibini suçlamışlar şaka gibi

Kadir
Kadir

Lastik sensörü ile kurtardığına dua et, aküler su alırsa ne olur acaba.

Tolga
Tolga

İlginç bir durum, öyle arızalanacak ya da sıvıdan bozulacak bir parça değil, lastik denilen şey su, çamur, toz tüm dış etkenlerde çalışır, 2005 model arabamda bile o sensörler çalışır ki nehir, göl, kar her yere girer çıkar lastik patlatırız.

Ömer
Ömer

Adamlar ne güzel ilgilenmişler, daha ne olsun. Adamlar daha ne yapsın. Son teknolojiyi avucunuzun içine koymuşlar. Elin gavuruna para gideceğine memlekette kalsın para. Bende en kısa sürede alacağım Allah'ın izniyle...

Tomris
Tomris

Zihniyete bak yoruma bak hele ya. Ele para gideceğine diyor. Sen araba al sonra bozulsun gör senden beteri var mı düşünüyor musun başka şeyi

Ahmet

Ne yani adamın aracı bozulmuş ohh çok iyi oldu mu desin

Erkam
Erkam

Haklısınız, yağmurda araç mı kullanılır hem. Togg bu millete fazla

2023 aralık ta aldım ufak tefek resetlemeden başka bir şey olmadı çok memnunum insanlarda şu algı var yerli malı kesin bir şey çıkar araba Mercedes c kasadan daha konforlu ve bedavadan geziyoruz iki defa 2.000 km uzun yola gittim geldim hiç sorun yaşamadım hiç yormuyor haftanın 6 günü işe gidiyorum günlük 70 km çok keyifli ve seri bir araç kesinlikle tavsiye ederim paramda Türkiye de kalmış oldu

Sat uğraşma boşuna

Kenan
Kenan

5 aydır 23bin km dir büyük bir zevkle kullanıyorum ufak tefek sorunlar oldu resetleme yapınca düzeldi eminim ilerleyen güncellemeler de bu sorunlarında büyük bir bölümü giderilir. Sonuçta yeni bir araç. 100 yıllık markalarda bile bu sorunlar var. Biraz sabır ya da sabırsız olanlar şu an almamalı. Ben razıyım ve memnunum ama kısa menzil biraz eziyetli imkan dahilinde uzun menzil alınmalı...

Üçüncü
Üçüncü

Bunun yağmur ile alakası olmayabilir lastiğe hava bastığınız yerlerde bazen hava ile birlikte suda basabilir lastiğin içine

Ahmet

Hayır o sensörler normalde ip65 sertifikalı yani toza suya dayanıklı lakin kullanılan sensör maalesef ki kalitesiz

Talip
Talip

Saçma o zaman ona göre bir teknoloji ile yapılması gerekirdi. Vatandaş nereden bulacak yolda izde sulumu susuzmu diye

Sait
Sait

Bence abartmayın. Bu arabaya 1.5 milyon vermişsiniz. 100.000 daha verin ne olacak sanki. Memleketin markası kalkınsın istemiyor musunuz? Garantiden hiçbir şey değiştirmeyin. Paranızla yapın ki Togg sonu devrim arabaları gibi olmasın.

Can

Memleket markası kalkınsın diye aldık ama ufacık kazada kendini korumaya alsın ve memleket markası benden 500 bin istesin diye almadık klavye başında yazın mağduruz

😅🤣

😂😂😂

Bülent
Bülent

😅

Nevriye
Nevriye

İyide güzel kardeşim bu kadar basit şeyler için şikayet yazmayın. Değiştir gitsin. Memleketimizin arabası.

Seyfettin
Seyfettin

Bende Togg u inceledim. Araba çok iyi. Her arabada böyle eksiklikler olabilir. Ama birçok firma araçlarını çağırıp sorunu gideriyor. Allah rızası için, milli değerlerimizden (ürün) olan aracın sorunlarını giderin. Devrim gibi olmasın. Yazılım, elektrik, elektronik ya da mekanik olsun bunu halledin. Ya da halledecek olanları işe alın. Bu milleti nefret ettirmeyin. Ben alana kadar sorunları çözün.

Can

Yok abi bitirmeye niyetliler araba ile kaza yaptın arabanı çalıştırmaya 500 bin tl istiyorlar sen dışarıda yapamazsın. Diyorlar Tesla Yı herkes yapıyor tüm elektrik li arabaları ama Togg yapılmıyor servise 500 bin vereceksin

Burhan
Burhan

Vallahi bu yorumlar sayesinde bu halkımıza layık görülen ürün ve hizmet anlayışını öğrenmiş oluyoruz. Sırf seçim döneminde günü kurtarmak için yapılmış hamlelerin sonucu. Gerçekten yazık!

Ali

Yediklerine dikkat et arkadaş. Bıkmadınız şu ilkel seçim muhabbetinden? Velev ki böyle bir araba yapıyorsun, varsın seçim yatırımı olsun, ne çıkar? Bazıları seçim öncesi Heykel dikme ve konser verme yarışına giriyor. Daha mı iyi? Memleket hayrına ne yapılıyorsa takdir edin artık. Garip bir şeye dönüşüyorsunuz, farkında değilsiniz.

Murat
Murat

Yok ya biz araba falan üretemeyiz İtalya dan geliyor gemilerle Gemlik deki faprika kartondan yapılmış maket 😉😉😉

Harun
Harun

Bunları okuyunca almaktan vazgeçiyorum. Daha bugün inceledim almayı düşünüyordum.

Ali

Volkswagen Alman markası ve stellantis yüz binlerce aracı ger çağırıyor. Onlardan da almazsın umarım.

Samet
Samet

Kesinlikle haklısınız. 7 aydır kaç defa karar kılıp vazgeçtim. En son Ayder rengi tekrardan heveslendirdi. Tamam alıyorum dedim. Bu kez de şikayetler önüme düşmeye başladı. Ama yine de alacağım sanırım.

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Togg Sorunları Ve Servis İlgisizliği

Serhat
20 Ağustos 2024 18:09
Togg Sorunları Ve Servis İlgisizliği

Togg Sürekli Bitmek Bilmeyen Arıza Problemleri

Ertan
27 Ekim 2023 10:35
Behcet sonuçtan hiç memnun değil

Togg Servis Hizmeti Vermede Sınıfta Kaldı

Behcet