Todtv VPN Uyarısı Sorununu Aşamıyorum

Todtv VPN Uyarısı Sorununu Aşamıyorum
08 Temmuz 2024 13:25

Comnet internet sağlayıcısı ile Todtv üyeliğimden Bein Sports kanallarını izleyemiyorum. Müşteri ilişkileri numarasından veya herhangi bir yerden todtv teknik destek almaya çalıştığımda otomatik yanıtlardan başka yanıt alamıyorum. "Bu içerik, içerik haklarından ötürü bulunduğunuz bölgede izlenememektedir. VPN uygulaması kullanıyorsanız uygulamayı devre dışı bırakarak tekrar deneyiniz." diyor. Modemi açıp kapatıyorum ama sorun çözülmüyor. Mobil hattımdan ise bağlanabiliyorum. Konunun ivedi bir şekilde çözülmesini istiyorum.

08 Temmuz 2024 13:41 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Sayın Mücahit E., ile 08.07.2024 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

08 Temmuz 2024 13:43

Tod tarafından tarafıma ulaşıldı, sorun ile ilgilenecekleri konusunda bilgilendirdiler. Henüz bir çözüm sağlanmadı, gelişmeleri bekliyorum.

Ceyhun
Ceyhun

Merhaba, Sorununuz düzeldi mi? Benzer durum yaşıyorum. Düzeldi ise ne yaptılar? Ya da ne yapmanızı istediler.

Mücahit

Merhaba; Comnet ya da todtv tarafından bir çözüm sunulamadı ama beın Connect üzerinden giriş yapıp sonrasında todtv ye dönüş yaptığımda kanallar açılıyor şu anda. Bu şekilde bir çözüm buldum ama tesadüf mü kalıcı mı bilmiyorum

Tod TV Uygulama VPN Hatası

09 Temmuz 2024 22:57
Tod TV Uygulama VPN Hatası
Enes sonuçtan hiç memnun değil

TOD Tv Tod VPN Hatası

10 Eylül 2024 00:20
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV Bein Sports Kanalları Bulunduğunuz Bölgede Kullanılamıyor

25 Nisan 2024 13:23