Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Çağatay
21 Mart 2024 15:29

Lütfen aşağıda yazdıklarımı çok dikkatli ve sonuna kadar okuyun ki TikTak uygulamasının nasıl insanları zor durumda bıraktığını, haksız yere parayı talep etmeye çalıştığını ve ne kadar tehlikeli bir uygulama olduğunu öğrenin.

13 Ocak 2024 tarihinde TikTak uygulamasından işimden evime gitmek için araç kiraladım. Yanımda arkadaşım da vardı. Biraz yol aldıktan sonra, gece vardiyasında çalıştığım için uykum geldi ve trafiği tehlikeye atmamak için arkadaşımın aracı kullanmasını istedim. Yolculuk esnasında ne olduğunu anlamadan sağ ön tekerden ses geldi ve aracın hakimiyeti kayboldu. Bu sebeple otoyolda bulunan bariyere hafifçe sürterek durmak zorunda kaldık. Daha sonra araçtan indiğimizde sağ ön tekerin yerinden çıktığını gördük. Hemen TikTak müşteri hizmetlerini aradık ve durumu bildirdik. Onlar da bize prosedürü anlattılar. Biz de prosedüre uygun şekilde polis çağırdık ve polise tutanak tutturduk. Daha sonra TikTak çekici gönderdi. Aracı aldı ve servise gideceğini, durum sonuçlandığında bize bildirileceğini söylediler. İki gün sonra çekici bedeli, otopark ücreti ve aracı başka şoför kullandığı için toplamda 15.000 TL'lik bir fatura gönderdiler. Hiçbir açıklama yapmadan kredi kartımdan bu bedeli çektiler. Daha sonra sürekli arayıp aracın durumunu sormama rağmen geçiştirici cevaplar alarak, aracın incelemesinin sürdüğünü öğrendim. İki ay sonra bana 388.000 TL ödemem gerektiğine dair bir mesaj gönderildi. TikTak müşteri hizmetlerini aradığımda aracın 52.000 TL hasar tutarı, 60.000 TL aracın serviste kaldığı gün bedeli ve 250.000 TL'den fazla değer kaybı yazıldığını söylediler. Dosya masrafları vs. derken fiyat 388.000 TL'ye çıkmıştı. Bu araçların kaskosu olduğu halde kullanıcıya bu şekilde bir fatura göndermek kabul edilemez. Hasarı 52.000 TL olan bir aracın 250.000 TL üzerinde değer kaybı olamaz. Bu durumun hiçbir açıklaması yok. Demem o ki, TikTak uygulaması insanları icraya verme korkusuyla haksız yere parayı almaya çalışan bir uygulamadır. Bu konularla ilgili şikayetler ve örnekler çok fazladır. Konuyu mahkemeye taşıyacağımızdan ve sonuçlarını tüm kamuoyuyla tüm platformlardan paylaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hatta konuyla ilgili, başka insanların da zarar görmemesi için tüm haber kanallarına haber olması için elimden geleni yapacağım. Sesimi ne kadar duyurabilirsem o kadar çok duyuracağım ki herkes bu uygulamanın nasıl bir faaliyet yürüttüğünü görsün ve ona göre araç kiralasın.

21 Mart 2024 15:48 (Şikayetten 19 dakika sonra)
21 Mart 2024 15:48

Yorumlar (6)

Alican

Sonuç olarak ne kadar ödedin

Instagram adresiniz varsa yazar mısınız benim de buna benzer olay oldu

Abdullah

Merhaba Çağatay bey son durum ne oldu merak ediyorum

Instagram adresiniz varsa yazar mısınız benim de buna benzer olay oldu

Çağatay

2 gün önce tebliğ geldi icraya verilmişim. 400 bin civarında para istiyorlardı 50 bin tl icra dosyası açılmış bakalım tebliğe cevap vereceğiz mahkemede ne olacak bilmiyorum. Tek söyleyeceğim kesinlikle söylenen rakamları kabul etmeyin!

Habib

Başlar da tiktak uygulamasını severek beğenerek kullanıyordum çevremde ki insanların söyledikleri bir çok olumsuz şeye çok aldırış etmedim fakat yaşadığım talihsiz olayı yaşayana dek arkadaşlar kaportacı da 3bin TL'ye halledebileceğim bir meseleyi haklarımızı bilmediğimizi sanarak dosya masrafı değer kaybı vs diyerek ekledikler saçma sapan masraflar eşiğinde bana çıkardıkları fatura 45Bin tl arkadaşlar şaka değil bu gerçek 45 bin tl bununla alakalı mahkemeye gideceğimi gerekirse bütün haber ajanslarına başvuracağımı söylememe rağmen benimle dalga geçer gibi istediğiniz yere gidebilirsiniz dediler, buraya yazıyorum çünkü çaresizim buradan da bütün herkese sesleniyorum, sessiz kalmayın. Gerekirse bütün haber ajanslarına gidip tek tek röportaj bile vereceğim

18 Kasım 2024 04:50
Araç Kiralama Sonrası Yüksek Fatura Şoku
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 16:47
Selim sonuçtan çok memnun

02 Nisan 2024 15:28
"Kapsamlı çözüm, etkili iletişim ve müşteri memnuniyeti önceliği. Teşekkürler..."
Tiktak Kirala İle 4 Saat Süren Arıza/Yakıt Sorunu Ve Koordinasyonsuzluk!
Tiktak Kirala İle 4 Saat Süren Arıza/Yakıt Sorunu Ve Koordinasyonsuzluk!