Ticimax Mı? Tekrar Düşünmenize Bile Gerek Yok "Kaçın"

Burak
30 Mayıs 2024 10:37

Merhaba, Ticimax ile daha önce çalışmıştık ve memnun olmadığımız için X bir altyapıya geçiş sağladık. Orada özel yazılım ile entegrasyon süresi uzayınca 1 yıl sonra tekrar çok büyük bir hata yaparak Ticimax'a geçiş sağladık. Special Max paketi kullanıcısıyız. 3 -5 iş gününde halledileceği söylenen entegrasyon süresi uzadı uzadı uzadı... Neyse bir şekilde çözüldü dedik, 700den fazla kategori ile 7 pazaryerinde 20bin kalem ürün ile satış yapmaktayız. Bize tüm pazaryerleri için tek tek kategori eşlememiz gerektiği (buraya kadar sorun yok) bu işlemleri ise sadece 1 user ile yapabileceğimizi söylediler. Marketplace programı o kadar yavaş ve hantal ki 2 ayı buldu 4900 kategoriyi pazaryerlerine eşlemek, kategori özelliklerini eşitlemek. Sonrasında pazaryerlerine gönderdiğimiz ürünlerin bazıları gitmemeye başladı, rakamlarla ifade etmek gerekirse olay tarihinde 17bin ürünün sadece 8bini pazaryerlerine aktarılabildi. Yaklaşık 3bin kadarı ise görsel vs eksikliğinden kaynaklı olarak aktarılmadı. Yani 6bin ürün hata sebepsiz olarak aktarılamıyordu. Bazı pazar yerlerinde ise bu sayılar çok çok daha fazla., idefix için utanmadan siz excel ile atın İdefix'e ürünleri satıcı stok kodu ile güncelleyebiliriz dediler, Ürünleri artık Elle ekliyoruz pazaryerine. Amazon performansları felaket ötesi hiç girmiyorum bile. Sürece devam ediyoruz tabi ki, 20bin kalem ürün ile altyapı değiştirmek oldukça meşakkatli olacağından ya sabır çekip bir süre daha devam edelim düzelir inşallah diye ümit etmeye çalışıyoruz. Neyse ilerliyor süreç ve yepyeni bir sorun, ürün adetimizi belirtmemize rağmen herhangi bir sorun olmayacağı söylenmişti ama süreç öyle olmadı, erp entegrasyon ve Pazaryeri entegrasyonlarında sipariş sayısı ve ürün sayısı fazla geldi. Fiyat güncellemeleri iletilmiyor otomatik aktarımlar sağlıklı çalışmıyor, Elle aktarıyoruz erp'ye Pazaryeri süreci yarı otomatik yarı manuel ilerliyordu, süreç geliştirilir bir çözüm üretilir beklentisi içerisindeyken AA artık marketplace ile Pazaryeri bağlantılarımız koptu, sorunu bildirmemize rağmen, akşam 5te manuel aktarın dendi ve mesai bitti, o saatten sonra talebimize yanıt dahi alamadık. Bize kendi başınızın çaresine bakın bir demediler çünkü mesai saatleri bitti. Onlarca ürünün stoğu güncellenmediği için fazladan satıldı. On binlerce lira zarardayız, marka imajımız yerle bir oldu. Ticimax ise gece rahat bir uyku uyudu. Şimdi temsilcileri arayıp çözüm süreci için yoğun çaba olduğunu söyleyecek, inanacak mıyım? Hayır.

profile profile
Burak
03 Haziran 2024 09:01

Erp Entegrasyonu hatası gibi ciddi bir hataya dahil destek ekibi saatlerce yanıt vermemekte. Satış sırasında 7/24 teknik destek diye her yerde reklam yapın ama iş icraate geldiğinde ortada bir şey yok. Yukarıdaki şikayetlerimiz hala devam etmekte, destek ekibi cuma gününden itibaren ürünlerin Pazaryeri güncellemesi doğru değil ama destek ekibi ona da bir çözüm üretemedi.

07 Haziran 2024 16:01 (Şikayetten 8 gün sonra)

Fatma

Önereceğiniz başka satış sitesi var mı etys nasıl önerir misiniz

Rabia sonuçtan çok memnun

Rabia
04 Ekim 2024 17:58
"Müşteri Hizmetleri yetkilisi Didar Hanım'ın yakın ilgisi ve takibiyle sorunlarımız çözüldü. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz."