Aykut sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 18:17

Thermex kombi basınç düşmesi nedeniyle servis talebinde bulunduk. Balıkesir Bandırma yetkili servisi müdahale için geldi ve genleşme tankımızı 4500 TL karşılığında değiştirdi. Ancak sorunumuz halen devam etmekte. Servis ve genel merkeze durumu iletmemize karşın halen daha çözüm bulamadıkları gibi bakmaya dahi gelmediler. Telefonda evin su tesisatını kontrol ettirmemiz gerektiğini, evin tesisatında kaçak olabileceği söylendi. Tesisatçı çağırıp kontrol ettirdik ve bir kaçağa rastlamadık. Madem sorun genleşme tankındaydı, sorun neden düzelmedi? Evin tesisatında kaçak vardır diye öneride bulunuyorsanız neden tankı değiştirdiniz? Tesisatı kontrol ettiğimizde kaçak olmadığı anlaşılınca kombiyi kontrol etmek, sorunu gidermek için neden gelmediniz? Genel merkezin konu ile ilgili çağrı açmaktan başka bir yaptırımı olmamıştır.

05 Aralık 2024 19:24

Yapılan işlem için 4500 TL ücret aldılar

06 Aralık 2024 13:22

Halen daha dönüş olmaması markanın ve servislerinin ne kadar malının ve yaptığı işin arkasında durduğunun göstergesi.

09 Aralık 2024 12:50 (Şikayetten 3 gün sonra)
09 Aralık 2024 12:56

Sabah genel müdürlükten iletişime geçildi ve servisle görüşeceklerini ilettiler. Genel Merkez ya da Servisten Dönüş bekliyoruz.

10 Aralık 2024 17:39

Dün arayıp bugün gelineceğini söylediler. Ama bu saat oldu ne arayan ne soran. Servis yine verilen randevuya gelmedi.

Doğan sonuçtan çok memnun

Doğan
07 Kasım 2023 23:00
"Cihazım atölye ortamında test edilip kontrolleri yapıldı ve sorunlu görülen parça değiştirilmiş kontrole gelen teknik servis elemanlarına ve ilgilenen müşteri temsilcisine teşekkür ederim"
Baymak Sıfır Kombi Arızası

Tekin sonuçtan memnun

Daikin Kombi Basınç Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

Tekin
26 Şubat 2025 17:33
"İlk gönderilen servis ten memnun kalmadım. 2. Gelen servis Mehmet Bey çok başarılıydı. Hızlı bir şekilde beni araya ve ilgilenen Daikin takımına teşekkür ederim."
Daikin Kombi Basınç Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

İlker