Ketçap Patlaması Ve Yanlış Sipariş Kaosu

Elifnur
19 Ekim 2024 22:52

19 Ekim de Viaport şubenize geldim ailemle. Tam içeri girerken pat diye bir ses ne olduğunu anlamadan ıslaklık hissettim. Bir baktım benim ve kızımın ustu basi hep ketçap olmuş. Servis rafındaki ketçap geçerken üstümüze patladı saka gibi. Temizledim ama nereye kadar. Elemanlar da sok oldu. Kusura bakmayın dediler. Neyse oturduk biraz sonra iki fincan geldi konuldu. Ben önce siparişlerimizin cayi sandım sonra baktım kahveymiş. Dedim herhalde özür mahiyetinde getirdiler. Direk koyup gittikleri için de bilgi alamadım. Sonra bir garsonla iletişime geçip dedim buraya kahve bırakmışsınız. Nasıl siz kahve istemediniz mi dedi. Sonra yanlış gelmiş deyip aldı götürdü. Neyse hesap geldi. Her şey olduğu gibi gelmiş. Böyle saçma bir deneyim yaşadım. Instagram sayfasından yazdım. Yapılan ayıbı. Cevap vermeye bile tenezzül etmediler. İnsanların siparişlerinden fahiş fiyatlar çekmeyi biliyorsunuz ama bence sebep olduğunuz bu durumun kuru temizleme masrafını da karşılamalısınız. Çünkü özür dilemeyi telafi etmeyi bile düşünmüyorsunuz.

Zümran sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 18:56

Neriman
04 Eylül 2024 10:34
Guşan sonuçtan hiç memnun değil

Guşan
26 Eylül 2024 08:50
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
04 Eylül 2023 14:23