Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Tesla Arabamın Eksik Parçaları Gönderilmiyor

31 Ağustos 2023 22:39

Aracımızı 26 Ağustos cumartesi günü teslim alırken torpido gözünde olması gereken USB bellek yoktu. Durumu görevliye ilettik. VINN numaramızı alıp bize kargo ile gönderileceğini belirtti ama herhangi bir adres almadı, bize kayıtlı adresle ilgili de bir bildirim veya mail gelmedi. Ayrıca sonradan fark ettiğimiz arka kapı iç metal kısımda bulunan plastik tıpalar sol kapıda var ama sağ kapıda yoktu. 2 adet delik sol kapıda tıpa ile tıkalı ama sağ kapıda yok.

USB bellek olmadığı için araç güvenlik kayıtlarını almıyor, kapıdan da hareket halinde iken ses geliyor. Problemlerin çözümü için Tesla müşteri hizmetlerine defalarca mail attım. Destek hattını aradım. Ya hiç cevap verilmiyor ya da cevap veren kişi başkasına yönlendiriyor. Ama yönlendirdikleri o başkası da cevap vermiyor.

Araba mı aldık, dert mi aldık bilmiyorum. İşin kötü tarafı bu araba yürümez hale gelecek bir arıza verse ne yapacağız onu düşünmek bile istemiyorum.

Her iki problem için lütfen yardımcı olur musunuz.

27 Eylül 2023 23:54

26 Ağustos 2023 cumartesi günü aracımı teslim alırken USB bellek ve kapı tıpaları yoktu. Görevliye ilettim. 1 aydır onlarca mail attım. Tesla otomol’deki görevli S*** T***’nu onlarca gündür arıyorum. Telefonu bile açmıyor. Geri de dönmüyor.

Satış temsilcim Y*** ş***'e defalarca mail attım. Geri bile dönmüyor.

Müşteriyi bu kadar mağdur etmek esnaflığa ve insanlığa sığar mı?

10 Kasım 2023 17:56

Hala kimse aramadı ve çözüm üretilmedi. Bekliyoruz.

Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Tesla Model Y Parça Problemi

Cemal
17 Ekim 2023 12:25
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Tesla Boyalı Araç Satışı ve Markanın İlgisizliği

Kemal
30 Kasım 2023 10:46

Melis
27 Eylül 2023 18:18

Serhat
11 Temmuz 2025 10:30
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Eşleşme Hatası Ve Yetersiz Müşteri Desteği Nedeniyle Sipariş Mağduriyeti

Selin