TESKİ Marmara Ereğlisi Su Bağlamıyor

15 Ağustos 11:54

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Yeniçiftlik ilçesinde bir yerleşim yerim bulunmaktadır. Binamın tüm işleri bittikten sonra TESKİ'ye su aboneliğimi bin bir zorlukla yaptırarak aboneliğimi başlattım. TESKİ Marmara Ereğlisi abonelik başlatılmasına rağmen suyun bağlantısını ve suyu eve kadar getirmesini yapmıyor ve tarafımıza yıkmaktadır. Bunun bizim yapmamızın mümkün olmayacağını olsa bile binamızın arada kaldığını söylememize rağmen ilgilenmeyip suyu "gidin komşularınızdan alın nasıl alırsanız alın ister bahçelerini kazın alın" tarzında üsluba uymayan cümleler kurmaktadırlar. Bunun böyle olmayacağını kimsenin bu fikre yaklaşmadığını söylesek de "yönetmelik böyle" yalanına da sığınmaktadırlar.
Haliyle TESKİ Büyükşehir'e bu durumu şikayet ettik, Büyükşehir bize hak vererek Marmara Ereğlisi şubesine dilekçe gönderdi ve şikayet oluşturuldu. Bu dilekçeye rağmen hala Marmara Ereğlisi kendilerinin yapmayacağını söylemektedirler. Şikayetler sonucu ilgili şef görevinden alındı ama değişen bir şey olmadı.
Sorunun "it dalaşına" dönmeden önce çözümün bir an önce yapılmasını arz ederim.

Tayfun
08 Kasım 14:34