Azra sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 22:57

Merhaba, ben 18 Haziran 2024 tarihinde Instagram'da bir satıcı olan Tesettür Evi'nden rengini ve bana söyledikleri ölçüleri beğendiğim için bir ürün satın aldım. Ancak ölçüleri istediğim gibi çıkmadı. Ben 80 cm bir ürün istiyordum, bana 80 cm olduğunu söylediler ama ürün çok daha kısa çıktı. Ben olayın bu kısmında değilim. Bu ürünü alırken kargo parası ödedim, 70+20 TL şeklinde (kapıda ödeme ücreti). Ürüne hiçbir zarar vermememe rağmen iade almadıklarını söylediler. Yasaya göre, ürüne hiçbir zarar gelmediyse 14 gün içinde para iadesi alma hakkım olduğunu söyledim ve bu şekilde iademi kabul ettiler. Kargo ellerine ulaştığında bana fotoğraf yolladılar. Ürün kısa değil dediler, ben de bana kısa geldiğini ve istemediğimi söyledim. Birkaç gün sonra bana ücret iadesi yapılırken kargo ücretinin de kesileceğini söylediler. Yollarken 70 TL kargo ücreti ödedim, ölçüleri bile doğru olmayan bir gömleği denemek için 160 TL boşuna ödedim. Alırken kargo benden, yollarken neden ben ödüyorum? Ayrıca, yollarken benim ödemediğimi söyleyip 70 TL daha kesileceğini belirttiler. 400 TL'lik gömlek aldım, beğenmedim, yolladım. Elimde kalan 230 TL, bravo.

Verilen Sözler Tutulmadı: Geciken Kargo Ve Haksız Kargo Ücreti Talebi Nedeniyle Mağduriyet

25 Eylül 16:14
verilen-sozler-tutulmadi-geciken-kargo-ve-haksiz-kargo-ucreti-talebi-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 17:02

31 Aralık 2024 08:30