Akın sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 12:25

26.10.2023'te Mersin Note Plus Sitesi için aldığımız 2 adet garantili yoğuşmalı kombi kazanlarından 1 tanesi arıza yaptı. 2 yıl garantili olan kazanlar takılmadan önce arıtma sistemi de taktırılarak sistem komple temizlendi. Buna rağmen gelen servis yetkilisi R****** Bey'in yazdığı raporu kendisinin değil, üretici firma olan Termo Teknik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin kendisine telefonda sularımızın çamurlu ve pis geldiğini yazdırmıştır. 3 yıl garantili kazanı değiştirmek istememektedir. Termo Teknik A.Ş. servisi R****** Bey'in bir de bizlere 'Ne var ki, tekrar para toplayıp yenisini alın.' demesi bizlere pes dedirtti. Yaklaşan kış aylarında mağduriyet yaşamak istemiyoruz. Site olarak Termo Teknik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'den şikayetçiyiz. Verilen garantinin arkasında durmuyorlar. Haklarımızı sonuna kadar arayacağız.

Ali
Ali

Aynı sitede daire sahibi olarak gelişmelere bizzat şahit oldum, kendini böyle ciddi bir firma olarak lanse eden Termo Teknik bizleri inanılmaz şaşırttı. Açıkçası ben firmanın bunu düzelteceğini düşünüyorum, personel bazlı bir hata veya kötü niyet olabilir. Firmadan acilen bu haksızlığı gidermesini ve gereğini yapmasını istiyorum. Başta CİMER olmak üzere, hukuk yönünden de tüm haklarımızı sonuna kadar arayacağımızı belirtmek isterim. Kışa girerken insanları böylesine mağdur etmeye kimsenin hakkı yok!

06 Eylül 2024 15:50
Termo Teknik A. Ş. Ürün Garanti Fiyaskosu