Buyaka AVM, Tepe Home Mağazası Nakliye Sorumsuzluğu!

06 Nisan 2024 03:00

Buyaka AVM'de yer alan Tepe Home isimli mağazadan aralık 2023 tarihinde satın aldığım koltuk takımının 4 Nisan 2024 tarihinde Tekirdağ'daki adresime gün içerisinde en geç saat 18:00'e kadar teslim edilmesi konusunda anlaşmıştık. İstanbul'daki işlerimi bırakıp ürünleri teslim almak için gittiğimde, gün boyunca müşteri hizmetleriyle iletişim halinde olmama rağmen ve teslimatın 17:00-18:00 saatleri arasında yapılacağı bilgisini teyit etmeme rağmen, ürünlerim elime ulaşmadı. Verilen süre dolunca mağazayla tekrar iletişime geçtik ve ürünlerin yolda olduğu bilgisini aldık. İki saat daha bekledikten sonra, taşıyıcı şoförün bize ulaşamayacağını ve telefonunu kasten kapattığını fark ettik. Mağaza ve yetkililerin bu duruma müdahale etmediğini ve gerekli yaptırımları uygulamadığını gördük. Satış sonrası hizmet kalitesi son derece kötüydü ve ilgilenen olmadı. İstanbul'a dönüş yolundayken başka bir şoförün arayıp koltukları teslim edeceğini söylemesi ve önceki şoför gibi davranması, firmanın ne kadar kuralsız ve disiplinsiz olduğunu gösteriyor.

15 Nisan 2024 17:57 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhabalar Müşterimiz ile görüşülerek bilgi verilmiştir. Saygılarımızla,

Alper sonuçtan memnun

16 Şubat 2024 15:26
Tuğhan sonuçtan çok memnun

Tuğhan
12 Eylül 2023 11:31
"Şikayetim üzerine 1 gün içerisinde problemi çözdüler özellikle Sema hanıma teşekkür ederim"
Mehmet sonuçtan çok memnun

06 Mayıs 2024 14:40
Elif sonuçtan memnun

18 Aralık 2024 12:43
"Şeyda hanıma sevkiyatı hızlandırdığı ve ilgisi için teşekkür ederim"

10 Eylül 2023 20:19