Hatice sonuçtan çok memnun

Temu Tema Alışverişi 4 Temmuz Da Sipariş Verdim

Temu Tema Alışverişi 4 Temmuz Da Sipariş Verdim
Hatice
20 Ağustos 2024 01:02

4 Temmuz'da sipariş verdim, 9 gündür ürünüm gümrükte bekletiliyor. Acaba 21 Temmuz'da ürüne ek vergi gelir mi, yani kaç gün oldu. Bilerek mi göndermiyorlar? Sırf ürünler gümrükte kalsın diye yetkililerden de herhangi net bir açıklama yok. Lütfen bilen birisi cevap versin.

22 Ağustos 2024 09:39

Merhaba, 04.08.2024 tarihinde Temu üzerinden yaptığım alışveriş, 11 Ağustos tarihinden beri hala gümrükte ve elime ulaşmadı. Yeni yasa gereği mi bekletiliyor? Zaten ben vergi ödedim, ek bir yeni vergiyi kabul etmiyorum. Aldığım ürünlerin bir an önce tarafıma gönderilmesini talep ediyorum. Ürünler 12 gün gümrükte kalır mı? Yasayı bekletiyorlar sanırım. Daha resmi gazetede yayımlamadan önce sipariş vermişim, vergimi ödemişim ve ürün Çin’den Türkiye’ye 5 günde geldi. Gümrükte 12 gün oldu. Herhangi bir haber yok; ne gümrük çalışanları cevap veriyor ne de bir muhatap var. Gerçekten sıkıldım artık, lütfen yardımcı olun.

22 Ağustos 2024 09:38

Arkadaşlar temudan herhangi bir gelişme yok ben CİMER'den ticaret Bakanlığına yazdım sizde  bunların amacı bizden ek vergi almak sanırım ve biz bunu kabul etmiyoruz biz paramızı sokaklarda bulmadık lütfen herkes CİMER'e yazsın en sonunda hangi kuruma gönder bölümünde Ticaret Bakanlığına gönderin

22 Ağustos 2024 09:12

Merhaba 04.08. 2024 tarihinde temu trden yaptığım alışveriş Ağustos 11 tarihinden beri hala gümrükte elime ulaşmadı yeni yasa gereği mi bekletiliyor. Zaten ben vergi ödedim ek bir yeni vergiyi kabul etmiyorum. Aldığım ürünlerin bir an önce tarafıma gönderilmesini talep ediyorum.

1724307129664.img-9261.jpg

Esma

Sağ köşedeki kulaklık butonundan ulaşabilirsin mesajlaşarak iletişime geçiyorlar. Konuşurken mesajlar otomatik çeviri yoluyla iletiliyor

temu-tema-alisverisi-4-temmuz-da-siparis-verdim-1.jpg
Esma

Benimde ayın 13 ünde Türkiye'ye geldi ayın 18 inde 2 kere müşteri hizmetleriyle görüştüm ilkinde adam akıllı cevap verilmedi ardından gece 3 sularında Türkiye'den yoğunluk olmayacağı bir vakitte tekrar müşteri hizmetlerine yazdım özel talep oluşturdu benimle ilgilenen kişi üst merciye taşıdı, indirim falan verdi. Ardından benim talebimi ilettiği kişiler sayesinde diye düşünüyorum bir gün sonra 19 Ağustos sabahı gümrükleme işlemi bitirildi diye mesaj aldım kesinlikle bağlan nazikçe sorununu söyle yardımcı olurlar inşallah olmazlarsa biraz bekle başkasıyla tekrar konuş durumu

temu-tema-alisverisi-4-temmuz-da-siparis-verdim-1.jpg

Hakim
21 Ağustos 2024 15:39
Temu Siparişlerim Gümrükte Neden Bekletiliyor
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Bekir
14 Ağustos 2024 11:11