Mahmut sonuçtan memnun değil

Temu Siparişim İptal Edildi, Para İadesi Yapılmadı

01 Temmuz 2024 22:55

10 haziranda temu üzerinden yaklaşık 14 parça ürün sipariş ettim ve hesabımdan 3,006,91 TL ücret çekildi. 11 haziranda siparişin durumunu kontrol ettim siparişim iptal edilmiş para iadesi yapıldı iade no yazmışlar gecikmeler için bankanızla iletişime geçin diye yazmışlar.

Bankamı aradım bize iade edilmiş bekleyen bir ödeme yok diyor dolayısıyla mağdur edildim 20 gün oldu hala gelen bir şey yok. Verdikleri hazır cevap hep şu şekilde sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz.

PO-203-01445937485432884 numaralı siparişin geri ödeme durumuyla ilgili endişeleriniz olduğunu anlıyorum, rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dilerim. Bunun ne kadar sinir bozucu olabileceğini biliyorum, sizi temin etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağıma dair sizi temin etmek istiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (26)

Hakan
Hakan

Yapay zeka otomatik yazıyor fakat sizi şikayet edeceğim ya da şikayetvar.com a şikayet yazacağım dediğinizde yerli ya da yabancı isimli müşteri temsilcisine bağlıyorlar. Belki bu da otomatik cevaptır

Mert
Mert

Para iaden oldu mu sonradan

Merve
Merve

Dekont ne gönderdiniz parayı yatırdığıma dairbende gönderdim. İade yatmadı diye banka geçmişimi attım hala olmadı 3 aydır bekliyorum iade yatmadı

Volkan
Volkan

Son durum nedir aynı problem bende de var

Özlem
Özlem

Temudan alışveriş yaptım ürünler çok kalitesiz ve hasarlı iade ettim. İadenin bir kısmi hala kabul görmedi ve param ne zaman yatacak yatırılmadı. Mustelik 1000 TL vergi ödedim ben.

Halil

Ülkemizde o kadar güzel ve. O kadar kaliteli ürünler yapılıyor ki hem de uygun fiyatları bu ülke'nin ekonomisini hiç düşünmüyorsunuz.

Mina
Mina

Sorun çözüldü mü

Eray
Eray

Aynı sorunla bende karşı karşıyayım para iadenizi alabildinizmi

Canan

Evet geliyor kesinlikle ama bekliyorsunuz bir ayı da bulabiliyor en fazla kuruşuna kadar geliyor içiniz rahat olsun

50 gün sonra yattı

Canan

Size farklı yöntemler önermek isterim fakat buradan yapamıyorum. Bu arada paranız gelir geç te olsa geliyor. Bende aynı kaygıyı yaşamıştım. Yalnız Son siparişim 12 gündür yok Çin'den geliyor gümrükte bekliyor anlamadım ne oluyor zaten şu zamlardan sonra da almam alamam bir şey tövbe. Uc kuruşluk mutluluğumuz da vergilerle engellediler İnsanların elini ayağını bağlıyorlar üç kuruş ucuza bir şeyler almamıza bile vergiyle göz dikiyorlar. Akbaba. Gibi insanları nefes bile aldırmıyorlar. Yazıklar olsun cebimizdeki iki kuruşa da göz dikenlere

Gülsin
Gülsin

Siz yinede sözlü yazar mısınız biz anlamaya çalışalım artık sayelerinde her şeye vakıf olduk

Halil

Bir Alman baba ile kızı alış verişe gider alacakları ürün Alman malı 700 euro yabancı 300 euro adam kızına sorar hangisini alacaksın derki yerli alacam babası kutlar peki niye der baba ben yerli malı alırsam ekonomiye bir katkım olur yerli kazanır... Boşuna dememişler yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı, umarım yerli üreticilerde aklını başına alır yabancı firmalara nispeten uygun fiyatla üretirler selametle.

59 gün sonra yattı

Uğur

Hala yatmadı benim hangi yollara başvurdunuz acaba

Bekleyeceksiniz sadece sabırla

Mahmut

Paramı 50 gün sonra yatırdılar canlı desteğe yazdım dekontları gönderdim aradan 2-3 hafta geçti umudumu kestim paradan nasıl olduysa bildirim geldi parayı 50 gün sonra yatırdılar tabi muhtemelen şikayet vara yazdım diye belki hızlandı

Hocam 2 Ağustos itibariyle yattı mi iadeniz. Lütfen cevap verirseniz sevinirim. Beni de sürekli oyalayıp duruyorlar. 5 temmuzda iade ettim. 26 temmuzda yatar dediler. Simdi de 4 Ağustos diyorlar

5 Ağustos ta paramı iade etmişler 2 ay geçmiş süreç çok uzadı

Buket
Buket

Paranız geldi mi acaba benimkide yatmıyor

5 ağustosta iade edilmiş 2 ay geçmiş süreç çok uzadı

Gelmedi hocam

Çözüm buldunuz mu

5 Ağustos ta paramı iade etmişler 2 ay geçmiş süreç çok uzadı

Uğur

Oraya direkt canlı desteğe bağlanmak istiyorum yazarsanız canlı destek yardımcı oluyor

Mahmut

Hayır hala aynı yapay zeka cevapları çözülmedi para iade edilmedi

Serpil
01 Mayıs 2025 03:21
Temu Üzerinden Yaptığım Siparişin İadesi Hâlâ Gerçekleşmedi
Ferat sonuçtan hiç memnun değil

Ferat
04 Mart 2025 00:10