Temu Kargom Neredeyse 1 Aydır Gelmedi

Temu Kargom Neredeyse 1 Aydır Gelmedi
09 Ağustos 2024 15:08

Siparişimi 13 Temmuz'da yaptım. En geç 12 Ağustos'ta gelecekmiş ama bugün 9 Ağustos ve benim kargom hala gümrükte. Yaklaşık 15 gündür gümrükte bekliyor ve bir takip güncellemesi de alamıyorum. Müşteri hizmetleri ile konuştuğumda otomatik cevap gönderip başlarından savıyorlar resmen. Kiminle, neresiyle iletişime geçeceğimi dahi bilmiyorum. İlk siparişimdi zaten. Temu'nun elinden bir şey gelmiyor, asıl suç gümrükte. Ben vergilerimi ödememe rağmen bu kadar bekletilmesi ilginç açıkçası... İlk ve son siparişimdi.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Betüş
Betüş

Bugün 23 Ağustos var mı bir gelişme?

Ahmet
Ahmet

Benim kargom tam 25 günde bana teslim edildi. Sonuçta geldi. Gümrük çok yoğun. Ve kimse kargoların barkodunu okumuyor. Ondan güncelleme yok. İlerde MNG ve diğer kargo teslim aldı mı güncelleniyor sonra takip erdebiliyorsun. Not: ben 2 adet kargomu teslim aldım. Üçünü kargomu bekliyorum. 2\3 hafta sabır ile bekliçem.

Aylin

Benim kargom 30 gün boyunca gelmedi iade ettim, 2 gün içerisinde yattı ama vergi parasını ödemediler. Çokta önemli değil. Sizin kargonuzda umarım en kısa sürede gelir

Tunahan
Tunahan

Gelişmelerden haberdar eder misiniz lütfen? Benim kargomda hala havalimanına ulaştı yazıyor.

Aylin

İade ettim fakat ödediğim vergi parası çöp oldu geri kalanı gönderiyorlar oda en fazla 30 güne yakın sürecekmiş umarım yatar

Aylin

Şu anlık bir gelişme yok hala aynı bir gelişme olursa haberdar ederim

Eren
13 Ağustos 2024 18:24