Emine sonuçtan hiç memnun değil

Temu Gümrük Şirketi Tarafından Teslim Alındı Diyor

Temu Gümrük Şirketi Tarafından Teslim Alındı Diyor
03 Ağustos 2024 09:34
Emine'nin Teşekkür Mesajı
“İlginiz ve alakanız için herkese teşekkür ederim”

Temu'dan alışveriş yaptım. Pazartesi günü verdikleri süre dolacak. Eğer gelmezse para iadesi olacak mı? Hâlâ gelmedi. Bu nedir ya? Her yerde bekliyorum. Verdikleri sipariş numarası bir işe yaramıyor. "Gümrük şirketi tarafından teslim alındı" diyor. Gelecek mi, gelmeyecek mi anlayamıyorum. Bilen birisi yazarsa sevinirim.

profile profile
12 Ağustos 2024 13:03

Arkadaşlar ilk paketim nihayetinde geldi. Darısı diğer paketlerimin başına, Neden bu kadar çok beklettiler anlayamadım. 15 temmuzda sipariş veren arkaraşımın bile benden önce geldi çok

12 Ağustos 2024 13:04

İlginiz ve alakanız için herkese teşekkür ederim

Yorumlar (13)

Hakan
Hakan

Benimde aynı durumda hala bekliyorum

İlayda
İlayda

Bende hala bekliyorum nasıl ilerlicez?

Seninle ger şeyimiz aynı ilerlemiş bende de durum aynı 33 gün oldu 7 temmuzdan bu yana

temu-gumruk-sirketi-tarafindan-teslim-alindi-diyor-1.jpg
Emine

Bana böyle yazdılar bekleyeceğim bakalım sizde yazın size ne yazacaklar merak ettim

Sefa

Ürün gümrükten geçmiş para iadesi isteyin verirler büyük ihtimalle son teslim tarihinini geçti mi veriyorlar. Müşteri hizmetlerine yazın teslim tarihini geçti diye.

Emine

Bu cümleyi yazmasının üzerinde 8 gün geçti halen gelmedi.

Sefa

Hayır gümrükten geçmiş ürününüz Türkiye'deki taşıyıcı lojistik firmasının teslim almasını bekliyor demek oluyor o. En geç 7 gün içinde elinizde olur ürünler.

Emine

Gümrük şirketi tarafından teslim alındı yazıyor ya buna gümrük el koymamıştır değil mi?

Cemal
Cemal

Süre dolunca para iadesi isteyin. Para iadesi gerçekleşince kargonuz gelse bile ürünler sizde kalır. Aynı şekilde ben de bekliyorum kargomu. Paramızı 45 gün kullanıp sonra iade ederiz mantığı ile çalışacaklarını düşünmek istemiyorum.

Yasin
Yasin

Bir şey sorucam ilk defa temudan alışveriş yaptım da ayın 18 ine kadar teslimat diyor 18 ini geçince 65 TL iade yazıyor dediğiniz gibi ücretin tamamına iade talebi versem geri alabilir miyim

Ahmet

Sabır sabır sabır ürnüler 6000 km geliyor. Normal. Zamanında a. Express tede. Böyle uzunu zaman bekliyorduk. Aynş ülkeden gelliyor. Sadece şirket farklı

Kadir
Kadir

Temu dan sipariş verdim. Geldi.

Esra
Esra

Bende 5 Temmuz'da söyledim bu sabah 300 TL kredi tanımlamışlar yarın son günü ama sipariş hakkında hiçbir fikrim yok gümrükte 4.000 TL'lik bir siparişti bir de :d kafaları yersin

Nur sonuçtan çok memnun

Temu Sipariş Gümrük Aşaması
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
04 Ekim 2024 07:08
"Hemen geri dönüş yaptığınız için teşekkür ediyorum"

Temu Kategorileri