Merve sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Yanlış Abonelik Ücreti Ve Mağduriyet!

11 Aralık 2024 10:24

Ben bir öğrenci olarak o parayı nasıl ödeyeceğimi kara kara düşünürken, siz yoktan yere bana 990 TL ödetiyorsunuz. Yanlışlıkla abonelik aldım diye, dakikası aboneliği iptal ettim. Telegram uygulamasında da hesabımı sildim ve siz hemen faturama yansıttınız. Bu tarz şeyler yaparak bu uygulamanın değerini düşürmeyin. Yazık sizin gibilere. Kim sorumluysa bu Telegram uygulamasında, ona söylüyorum; bu tarz şeyler yaparak 1000 TL, 2000 TL ödeterek Telegram'ı bir daha kullanmamaya bizi teşvik ediyorsunuz.

11 Aralık 2024 09:42

Abonelik satın aldım sonra iptal ettim ama 2 hafta oldu hala ücret iadesi almadım (yıllık abonelik almıştım.) Ne zaman iade ediliyor bilgisi olan var mı? Aylık abonelik olsa eyvallah ama yıllık yani yine 1 ay kesinti yapın gerisini salın yani bu ne saçmalık kesinlikle

Merve
Merve
11 Aralık 2024 10:37

Bakın bu kaçıncı şikayetim bilmiyorum ama lütfen biri yardım etsin 990 TL’lik yıllık abonelik almışım ve ben yanlışlıkla aldım ve bunu hemen faturama yansıttılar ben öğrenciyim bunun altından nasıl kalkacağımı da inanın ki bilmiyorum hele de bu ekonomide

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlışlıkla Yıllık Telegram Premium Alımı Sonrası İade Talebi

15 Mart 2025 13:16

05 Mayıs 2025 20:41
Cahit sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Yüksek Ücretlerden Dolayı Kullanmak İstemiyorum

01 Temmuz 2024 20:03