Muazzez sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Grup Tarafından Param İade Edilmedi

18 Temmuz 2024 22:42

Telegram üzerinden New ERA yarı zamanlı grup 05 adında bir grup üzerinden işte kısa film izle ekran at yolla para kazan diye bir gruba katıldım fakat grup tarafından param alındı. İlk başta görevleri tamamladıkça para kazanacağımı söylediler. Görevi yaptıktan sonra ilk başta 1500 TL ödememi söylediler. Yaptım, onu alabilmem için de 5800 TL daha istediler. Sonra görev için 21800 TL yatırmam gerektiğini söylediler. Onu da yaptım fakat para iadesi yapılmadı. Son olarak 52000 TL yatırmazsam diğer parayı da kaybedeceğimi söylediler. Burada Telegram'a güvenerek işi kabul ettim fakat paramı kaybettim. Gerekenin yapılmasını istiyorum. Paramın iade edilmesini talep ediyorum.

21 Temmuz 2024 10:37

Sorunumla ilgili herhangi bir dönüş yapılmadı

Mostafa
Mostafa

52000'i ödedin mi? Ben de aynı durumdayım, 5000 istediler, ödedim, sonra 16500 istediler, ödedim. Şimdi son görev olarak geri ödeme alabilmem için 42000 TL istiyorlar, ne yapacağımı bilmiyorum... Kaç kez para eklememi istediler?

Eren
Eren

Bende 1500 TL aşamasına geldim ama 1000 TL kazandım yatırdılar şu an 1500 TL istiyorlar yatırmıyorum

Halil
Halil

Muazzez hanım geri iade aldınız mı

Muazzez

Yok daha telegramdanda dönüş almadım

Halil sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 21:14

Telegram'da Disney Film İzle Adı Altında