Telegram ALJ Dijital Pazarlama

19 Temmuz 2024 13:52

Parasını alamayan var mı? Bir yandan sistemli bir çalışma olarak duruyor, bir yandan da eğer dolandırıcılarsa tebrik ederim, çok sistemli bir iş. Alkışlarım yani. Bu ülke nelerini gördü? Zaten insanlar ekonomik dar boğazda.

Yorumlar (11)

Süleyman

Bemde aynı durumdayım. Dun dekontlarla ve yazışma ekran görüntüleri ile polise şikayette bulundum.

Tarkan

Oğuzhan Bey Emekli ikramiyemi 580 bin tl mi ALJ dijital pazarlama telegram üzerinden P2B crypto exchange sitesinde yatırdım paramı iade etmeleri için 145 bin kişisel gelir vergisi istiyorlar inanmadın yalan olduğunu düşünüyorum o sebepten Avukat tuttum Savcılığa suç duyurusunda bulundum dekontları ve yazışmaları verdim alır mıyım paramı sizce. Veya bunlara kişisel gelir vergisini ödesem paramı iade edermi güvenemiyorum ne yapacağımı şaşırdım 20 yıllık evliliğim bu sebepten zor duruma düştüm çocuklarımın yüzüne bakamıyorum bu dolandırı yüzünden.

Hasan
Hasan

Bir bardak su iç abi ben öyle yaptım hiç inanmayacağım şeye düştüm tebrik ederim adamları sistemli çalışıyorlar

Harun

Peki daha fazlasını da alabilir miyiz? Siz ne kadar sürede aldınız?

Tarkan

Benden 145 bin kişisel gelir vergisi yatırmam karşılığında daha önce yatırdığım 580 bin tl yi 879 bin geri iade edeceklerini söylediler ALJ dijital P2B tarafından bunlar dolandı mı yoksa kişisel gelir vergisini ödesem paramı iade ederlermi nasıl bir yol izlemem lazım yoksa direk polise elimde gönderdiğim 580 bin dekont ile gideyim şikayet mi edeyim lütfen yardım edin bana Emekliyim

İsmail
İsmail

Merhabalar ben bir yanlış yaptım 180 bin tl verdim geri almak için 180 bin tl istiyor lar savcılığa versem geri slirmiyim

Harun

Verdin mi durum ne oldu? İstersen ben sana o şirketin bilgileri atarım

Oğuzhan
Oğuzhan
Şikayeti Çözüldü

Geri alıyorsunuz yeter ki dekontları ve konuşma kayıtlarını savcılığa verin ben almıştım

Harun

Oğuzhan abi aynı durumu ben yaşıyorum şu an ne yapmam lazım

Harun

Oğuzhan abi aynı durumu ben yaşıyorum şu an ne yapmam lazım yardımcı olur musun

Canan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 23:45

21 Nisan 2025 02:28