Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 23:34

Hepsiburada sitesi üzerinden Teknorya Bilişim'den 20 Mart 2024 tarihinde vermiş olduğum sipariş (MSI Raider GE78 hx 14VIG-658TR), 22 Mart'ta elime ulaşmış ve ürün ayıplı mal çıkmıştır. Ekranın sağ altında net görülen bir ışık sızması mevcuttur. Ayıplı ürün olduğundan ürün değişim talebi oluşturup ürünü Hepsiburada üzerinden geri göndermiş bulunmaktayım. Değişim talebim onaylandığı halde, ürün değiştirilmeyerek bana tekrar aynı ayıplı mal gönderilmiştir. Gelen ürünün üzerinde talebim dışında bir işlem yapıldığını düşünmekteyim; çünkü ışık sızması önceki ürüne göre azalmış olsa da hâlâ mevcuttur. Ayrıca, ben ayıplı ürünün onarımını değil, değişimini istemiş olup onaylanan işlem de bu yöndedir. Buna ilave olarak, sipariş ettiğim ürün için oluşturulan fatura bilgisi yanlıştır. Fatura üzerinde 4TB SSD bilgisi yer almaktadır; doğrusu 2TB'dir. Ayıplı ürün almayı ve ayıplı ürünün onarımını reddediyorum. Kanuni hakkımı kullanarak ürün iadesini talep ediyorum. (Ürün iade talebi Hepsiburada üzerinden oluşturulmuş olup, 01.04.2024 tarihinde kargoya teslim edilecektir.)

Mücahit
Mücahit
03 Nisan 2024 10:37
teknorya-bilisim-isiksiz-ekran-dogru-degisim-bekliyorum-1.jpg

Şikayet sonrasında ne bu site üzerinden ne de telefon ile benimle iletişime geçilmedi. Ayıplı mal Hepsiburada üzerinden geri iade için gönderildi ve sorunsuz şekilde iade işlemi tamamladı. Tüm bu iade sürecinde hem zaman hem de ürünün fiyat artışından kaynaklı mağduriyet yaşadım. (Ürün fiyatı 153 binden 182bine yükseldi). Bir daha teknorya'dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Evrakta yapılan yanlışlıklar, aynı ayıplı malın değişim onayına rağmen tekrar gönderilmesi, şikayette bahsetmesem de gönderilen ürünün başka adrese gönderilmesi ve doğru ürünün elime geçmesi için uğraştığım süreç ve ürün satışından sonra gerçekleşen ilgisizlik.

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Teknorya Bilişim Yanlış İade Süreci Ve Müşteri Mağduriyeti

27 Ağustos 2024 13:56
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Ürün Ve Reddedilen İade Talebi

24 Aralık 2024 18:13
Ali sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2023 20:17
"Şikayetim firmanın ilgi ve alakası ile zamanında çözülmüştür. Kendilerine ayrıca müşteri memnuniyeti ve mağduriyetin özrü için gönderdikleri hediye için çok teşekkür ederim."
Teknorya Bilişim  Mağduriyeti Ve Güvenirliği
Engin sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 22:37

01 Nisan 2024 18:07