Teknobiyotik Zeuslap Z14W Ürününde İade Ve Garanti Sorunları

Zeuslap Z14W 14" 1920*1200 ürününü satın aldım. Ürün bize geldiğinde sorunluydu ve hemen iade talebinde bulunup ürünü geri gönderdim. Firma, ürünü açmışsınız diyerek talebimizi reddetti. Ürün kullanılmış ve tekrar paketlenmiş. Şimdi de garanti dışı kaldı diyerek ürünü geri gönderiyorlar. Firma ile iletişim kurmak imkansız.

1 Destek
12 Aralık 2024 13:14 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürününüz 09.12.2024 Tarihinde "İade" talebi ile Servisimize ulaşmış olup 10.12.2024 Tarihinde incelemeleri tamamlanarak servis raporu oluşturulmuştur. Yapılan kontroller sonucunda ürününüzdeki yoğun kullanım izleri ve ambalaj eksikleri sebebi ile iade onayının mümkün olmadığı, ekranın bir bölümünde darbe sonucunda oluşan bir deformasyon bulunduğu, ürünün kullanım koşullarının ihlali ve fiziksel hasar sebebi ile garanti kapsamında değerlendirilemeyeceği görülmüştür. Belirtilen bu sebepler doğrultusunda ne yazık ki iade talebiniz olumlu yönde değerlendirilemeyecektir. Bizlere web sitemizde bulunan telefon numarası ve müşteri destek bölümü üzerinden destek talebi oluşturarak ulaşabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, Sağlıklı günler dileriz.

14 Aralık 2024 22:08

Resmi satıcısı olduğunuz ürün hakkında bir şey yapamayacağınızı söylüyorsunuz, biz kime gideceğiz, satmayın o zaman, size sorunlarımı yazdım, sadece ekran değil ki sorun, düğmeleri çalışmıyor, sizin elinizde ki eski urunu kutlayıp göndermişsiniz, lütfen iademi yapmıyorsanız tuşunu çalıştırıp öyle gönderin bari, onu da yapmıyorsanız ürünümü gönderin

Değerli Müşterimiz, Sizlere iade etmek istediğiniz ürün için belirtilen gerekçeler sebebi ile iade talebinizi olumlu yönde değerlendiremeyeceğimizi belirtmiş bulunmaktayız. Ürün ile ilgili elbette teknik destek hizmeti sunarak garanti kapsamı dışında dahi olsa çözüm alternatifleri değerlendirilecektir. Fakat daha önce de belirttiğimiz gibi bu platform geri bildirim ve şikayetleriniz için kullanılmaktadır. Talep ettiğiniz teknik destek ve servis hizmeti için lütfen doğru kanallar üzerinden iletişim sağlayınız. Anlayışınız için teşekkür eder, Sağlıklı günler dileriz.

19 Aralık 2024 19:11

Tamam iade almadınız bari ürünümü geri gönderin, kaç gündür size mail attım mesaj attım hala ürünümü bana geri göndermediniz

26 Aralık 2024 12:06

Ürünüme el koydunuz resmen, tamir etmiyorsunuz, değiştiriyorsunuz, lütfen geri gönderin, bu yaptığınız suç, savcılığa başvurmak zorunda kalacağım

Sayın Muhammed K., Yapılması gereken tüm bilgilendirme tarafınıza sağlanmıştır. Lütfen süreci doğru platform üzerinden takip ediniz. Bu platform sadece şikayet ve geri bildirimleriniz için kullanılmaktadır. Daha önce de tarafınıza belirttiğimiz gibi, bildirimlerinizi ve taleplerinizi doğru platformlar üzerinden iletiniz. Şikayetiniz harici herhangi bir talebinize bu platform üzerinden geri dönüş sağlanmayacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

26 Aralık 2024 12:41

Resimde de gördüğünüz üzere internet sitenizden zaten talepte bulundum 2 kere mail attım, bilmediğim bir şey mi var, lütfen parasını ödediğim urunu neden göndermediğinizi söyleyin, ya da geri göndermeniz için ne yapmam gerektiğini,

Teknobiyotik'ten Aldığım Ürün Çalışmadı, Yetersiz Destek Ve İade Sorunu Yaşadım!

21.05.2025 tarihinde; zeuslap Z15W 15.6" 1920*1080P@60Hz FHD Çift Ekran siparişi verdim, ürün 23.05.2025 tarihinde taraf...

Teknobiyotik Arızalı Ürün, İade Reddi Ve Cevapsız Müşteri Hizmetleri!

İki hafta önce zeuslap Z14W 2x14" Çift Ekran satın aldım, ancak ilk ekran d...

Sinerji Bilgisayar Mağduru Oldum Almayı Aldırmayın

Monitör satın aldım ve iade edip değiştirmek istedim. Firma, talep açmamı söyledi. Açtım fakat bir hafta geçmesine rağme...

Teknobiyotik Servisi Yardımcı Olmuyor

Teknobiyotik internet sitesi üzerinden https://www.teknobiyotik.com/zeuslap-zl14k-14-2240x1400-60hz-tasinabilir-monitor....

1 Destek