T. E. K İlkokulu (Ankara) Yeni Gelen Müdüriyetin İşini Doğru Düzgün Yapmaması

02 Eylül 2023 17:52

Ankara Gölbaşı tek ilköğretim okulunda bu sene küçük oğlum 1. Sınıfa başlayacak. Öğretmen seçme hakkımızın olmadığı kura çekileceği söylendi. 01.09.2023 tarihinde hangi şubeye düştüğü belli oldu. Ana sınıfına gittiği arkadaşların yarısı a şubesine çıkmış, üç kişi c şubesine çıkmış ve benim çocuğum d şubesine çıkmış. Baktığımda sadece benim çocuğum vardı bir sınıfta nasıl 1 öğrenci olabilir. Böyle saçmalık olabilir mi? Kura diyorlar diğer sınıfları doldurmuşlar geriye kalanları diğer sınıfa vermişler. Adamı olan iyi öğretmene yazdırmış. A şubesi olan öğretmen okulun en gözde öğretmeni. Herkes ona yazdırmak istiyordu. Benim çocuğumun sınıfında hiçbir arkadaşı yok. Benim çocuğum arkadaşım olmazsa okula gitmem diyor. Kura ile alınacak deniyor ama alınmıyor. Bu nasıl bir okul anlamadım.

Bu sene yeni değişti müdüriyet. Ben okul yönetimimden şikayetçiyim. Madem adamını bulup yazılıyor, neden kura çekiliyor. Kura çekilse bile gündüz saatlerinde a şubesine çıkan arkadaşımın çocuğu akşam saatlerinde e şubesine kaydırılıyor. Elinde delili var. Fotoğraf çekmişti. Böyle bir saçmalık olamaz. Şikayetçiyim. Bende çocuğumun şubesini değiştirmek istiyorum.

Hasret sonuçtan memnun değil

Ege İlkokulu (Mamak) Öğretmenlerin İlgisizliği ve Sorumsuzluğu