Mahmut sonuçtan çok memnun

Tekno Camon 20s Pro 5G: Ses Sızıntısı Ve Şarj Sorunları

Tekno Camon 20s Pro 5G: Ses Sızıntısı Ve Şarj Sorunları
05 Kasım 2024 09:12
Mahmut'un Teşekkür Mesajı
“Çok hızlı dönüldüğü ve sorun çözme tarafı olunduğu için teşekkür ederim. Bataryanın hızlı şarj olmaması sorunu hios 14 güncellemesiyle son buldu. Sesin dışarı çıkması hoparlör gücünden kaynaklı ama dış gürültüyü engelle deyince benim sesim karşı tarafa çok iyi gitmeye başladı ve sanırım dışarı ses çok çıkmaz da oldu. Bu telefonun bariz iki özelliği var. Hoparlörü ve gürültü engelleyicisi aynı zamanda ısınmaması.”

Tekno Camon 20s Pro 5g telefonunu aldım. Telefonla konuşurken sesi dışarı veriyor. Hoparlörü açmadığıma rağmen. Ne yaptıysam bunu gideremedim. İkinci bir sorun şarj olurken "güvenli şarj açık" diyor ve hızlı şarj olmuyor. 3 saat oldu. Şarj %80. Bu özelliği nasıl kapatacağım?

05 Kasım 2024 09:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

05 Kasım 2024 10:17
05 Kasım 2024 11:01
Mahmut
09 Kasım 2024 09:09

11 Kasım 2024 09:04

Değerli Kullanıcımız, Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye https://turkiye.tecno.com/home/

Ayberk sonuçtan memnun

25 Mart 2024 20:10

Tecno Camon 20 Pro Şarj Sorunu

24 Kasım 2023 00:14

24 Mart 2024 01:26

26 Şubat 2024 00:08
Yasin sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2024 19:16
"İlginiz için çok teşekkürler"