Tecno Camon 20 Pro Şarj Sorunu

24 Kasım 2023 00:14

Tecno Camon 20 Pro'nun şarjı çok yavaş doluyor. 'Güvenli şarj açık' uyarısı beliriyor. Telefonun tamamen şarj olması 7-8 saati buluyor. 33 watt hızlı şarj özelliği olmasına rağmen güvenli şarj nedeniyle sanırım yavaş şarj oluyor. Güvenli şarjı nasıl kapatabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz? Bu sorunu nasıl çözebilirim?

24 Kasım 2023 09:59 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar incelenerek yetkililerimiz tarafından en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

24 Kasım 2023 10:23
24 Kasım 2023 14:07

Yorumlar (6)

Davut
Şikayeti Çözüldü

14.07.2024 tarihinde tecno spark 20 Pro satin aldım. 3 ile 4 saatte ancak şarj oluyor. Sorunu yetkililere ilettim. Servise yönlendirdiler. 25.07.2024 tarihinde servise yolladım. 2 Ağustos 2024 tarihinde servisten aldım. Ama halen sorun çözülmedi. Ya sorunu çözsünler ya paramı iade etsinler. Çözmezlerse mahkemeye vereceğim. Artık yeter...

Semt

Tecno Camon 20 Pro kullanıcısıyım ve cihazımda bahsettikleri gibi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar bazı arkadaşlar internet yavaş bazıları 6 7saatte şarj oluyor demişler kesinlikle öyle bir şey yok benim cihazımda internet gibi bir sorun oluşmadı şimdiye kadar şarjı çok çabuk doluyor 1saatte fulleniyor bence tecno'yu kötülüyorlar eminim ki telefonu daha kullanmayan eline almayan şahıslar sırf kötülemek için böyle yorumlar yapıyorlar tecno teşekkürler ederim cihaz süper başarılarının devamını dilerim hayırlı bayramlar 🤲

Ayberk
Şikayeti Çözüldü

Sorun çözülebildimi kafayı yiyeceğim nasıl kapanıyor bu güvenli şarj

Mahir

Merhaba Güvenli şarj özelliği nasıl kapatılıyor bir türlü çözemedim telefonu iade edeceğim galiba 4 5 saatte şarj oluyor cihaz

Fatma

Merhabalar Tecno Camon 20 Pro cihazımı yeni aldım. Fakat hızlı şarj özelliği olmasına rağmen bir türlü şarj dolmak bilmiyor. Güvenli şarj yazıyor. Onunla alakalı bir şey olabilir mi. İlgilenebilirseniz sevinirim.

Cihat

Ne yaptınız sorunu cozebildinizmi