Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Mobile Tekno Spark NFC Okuma Hatası

14 Mart 2024 00:58

Tekno Spark 10 Pro aldım, kuryelik yapıyorum. NFC sürekli hata veriyor, bazen okuyor bazen okumuyor. Derdimi kime anlatabilirim? Bu cihazı Tüketici Hakları'na başvurarak iade etme imkanım var mı? Sorunumun çözülmesi için nereye başvurmalıyım? Ödediğim tutar göz önünde bulundurulduğunda, cihazın beni mağdur ettiğini düşünüyorum. Lütfen bana geri dönüş yapın. Başvurumun nereye yapılması gerektiğini öğrenmek istiyorum. Artık bu cihazı iade etmek istiyorum.

14 Mart 2024 08:59 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

14 Mart 2024 10:16

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

17 Mart 2024 01:47

Merhabalar cihazım şu an tecno mobile servisimde kargo ile yolladım yalnız cihazımın sorunu ciddi sanırım? Para iadesi ya da aynı cihazı talep ediyorum lütfen şikayetimi değerlendirin öve kesinlikle iade ya da değişim olarak bilgilendirme yapılırsa sevinirim o kadar para verdim ama ben sorunu yaşamaktan bıktım sürekli sorun çıkarıyor bana NFC özelliği okumuyor bazen okuyor okusada geç okuma oluşuyor

19 Mart 2024 17:42

Hasan
Şikayeti Çözüldü

Merhaba aynı sorun bende de bulunuyor kuryelik yapıyorum ama okumuyor telefon okusada çok geç okuyor acaba çözüme kavuşuldu mu ya da iade mi yapıldı

Hasan sonuçtan memnun

Tecno Mobile Techno Spark 10 Pro NFC Bozuk