Hatice sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Tecno Güncelleme Sonrası Kasma Ve Arama Sorunu

20 Haziran 2024 00:33
Hatice'nin Teşekkür Mesajı
“Bana ulaşan temsilci çok açıklayıcı yardım sever yaklaşımı ses tonu çok iyiydi. Başarılarının devamını dilerim”

Tecno Camon 20 kullanmaktayım yakın bir zaman'da güncelleme geldi. Güncelleme öncesinde hiç sorun yaşamadan kullandığım cihazım bir anda donma kasma yapmaya başladı. Cihazım acık olmasına rağmen birisi beni aradığında arayan kişinin aramasın bana düşmüyor ya da ben birini aramak istediğimde arama yapmıyor. Telefonu kapatıp açınca arama yapabiliyorum ya da arayan kişinin araması benim ekranıma düşmektedir acil çözüm bulunmasını istiyorum.

20 Haziran 2024 00:21

Tecno Camon 20 güncelleme sonrası kasma donma yaşanmaya başladı. Daha öncesinden çok rahat arama yapıyor alıyordum. Artık karşı taraf beni aradığında onda çalıyor gözükmesine rağmen bana arams düşmüyor bende arama yapmak istediğim kişi seçip ara yapsam da sanki donmuş gibi arama yapmıyor cihazı kapat aç yapınca düzelmektedir

21 Haziran 2024 02:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu incelenerek takip eden ilk iş gününde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Kurban bayramı nedeniyle ilk çalışma günümüz 24 Nisan Pazartesi'dir. İyi bayramlar dileriz. TECNO Türkiye

24 Haziran 2024 15:50
Hatice
24 Haziran 2024 15:55

24 Haziran 2024 15:55

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Ahmet sonuçtan çok memnun

31 Ocak 11:57
"Teşekkürler"
Demet sonuçtan çok memnun

13 Haziran 2024 18:41
"Gerçekten tüm sorunlara anında çözüm sağlanıyor. Çok memnunum telefonumdan ve iyi ki Tecno marka bir cihazı tercih etmişim. İlginiz ve hızlı çözümünüz aşırı mutlu etti. Teşekkürler 🙏🏻"

14 Haziran 2024 22:24

06 Temmuz 2024 16:53