Yavuz sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile İnfinix Hava Durumu Widget Sorunu
16 Mart 2024 00:53
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Infinix Hot 30i X6831 marka telefonumun ana ekranında bulunan hava durumu widget'ı 'bulunamadı' yazıyor. Tıkladığımda açılıyor ancak kapatınca yine aynı uyarıyla karşılaşıyorum. Ayarlar üzerinde çeşitli denemeler yaptım ancak bir çözüme ulaşamadım. Telefonu yeni aldım, lütfen yardımcı olabilir misiniz?

16 Mart 2024 22:07 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

18 Mart 2024 11:49
Yavuz
Yavuz
18 Mart 2024 11:51

Teşekkürler

18 Mart 2024 12:09

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Sena sonuçtan çok memnun

26 Şubat 2025 15:16
"Sorunumu yazışımın üzerinden daha yarım saat bile geçmemişken hemen arayarak iletişime geçtiler ve problemi çözdüler. Nezaketleri ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim 😊"
Ahmet sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Bazı Uygulamalar Kendi Keyfine Göre Açılıyor

22 Haziran 2023 23:16
"Yaptığın bildirimde direkt hemen geri bildirimde dönüş sağladılar hem de dün gece itibariyle yazmıştım gece saat 2 civarı yazmıştım yorumu hemen Sabah geri dönüş yapıldı ve hemen direkt teknik destek olarak teknik destekte bulundular sorun da çözüldü.teşekkürler"

25 Kasım 2024 11:38