Ahmet sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Bazı Uygulamalar Kendi Keyfine Göre Açılıyor

22 Haziran 2023 23:16
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Yaptığın bildirimde direkt hemen geri bildirimde dönüş sağladılar hem de dün gece itibariyle yazmıştım gece saat 2 civarı yazmıştım yorumu hemen Sabah geri dönüş yapıldı ve hemen direkt teknik destek olarak teknik destekte bulundular sorun da çözüldü.teşekkürler”

Tekno pova Neo 2 telefonumda hava durumu çalışmıyor konum vs açık ekran widget olarak eklediğim hava durumuna tıkladığımda ise beni dışarı atıyor açılmıyor. Aynı zamanda NFC kafasına göre kapanıyor. Ben bu cihazı batarya NFC için aldım, bu iki özellik olduğu sürece sorunum yok. Ancak sorun çıkınca 3 haftalık cihazda olmuyor.

23 Haziran 2023 10:00 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar incelenerek yetkililerimiz tarafından en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

23 Haziran 2023 17:16
Ahmet
Ahmet
23 Haziran 2023 17:18

Seymen sonuçtan çok memnun

23 Şubat 2024 06:19
"Çok güzel ilgilendiler çok teşekkür ederim öncelikle arayan hanımefendiye sonra da markanın kendisine"
Ali sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2024 23:14
"Yardımınız için çok teşekkür ederim kolay gelsin. :)"
Rıdvan sonuçtan çok memnun

08 Haziran 2024 16:39